Meniu
Contul meu
 
 • RomânăMagyar
 • Crează cont
 • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol
GAL Complex Vitamina C
GAL Complex Vitamina C
GAL Complex Vitamina C
GAL Complex Vitamina C
GAL Complex Vitamina C
GAL Complex Vitamina C
Caracteristici produs

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Vegetarian
- Vegan
- Hârtie certificată MCT-FSC (CO31340)
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil

Verde: Produsul are proprietatea descrisă
Roșu: Produsul nu are proprietatea descrisă

GAL Complex Vitamina C

Cod produs :
5999885398744
63,00 RON

Complex Vitamina C, 1333 mg vitamina C, 100 mg extract de semințe de struguri și extract de coajă de struguri + 200 mg bioflavonoide x 45 de doze

Conține o doză mare de vitamina C și extracte din plante care ajută la absorbția acesteia, împreună cu bioflavonoide. Extractul de coajă de struguri roșii și extractul de semințe de struguri sprijină, la rândul lor, capacitatea de apărare a organismului. Fiind antioxidanți puternici, au un efect benefic asupra inimii, vaselor sanguine și vederii.

Acest produs conține vitamina C în forma sa naturală, într-o matrice de extracte de plante cu efect sinergic. Include și BioPerine®, un extract de piper negru, patentat, care ajută la absorbție. Complexul de bioflavonoide din citrice, extractul de coajă de struguri roșii și extractul de semințe de struguri conțin ingrediente active naturale care sunt, la rândul lor, unele pe care le regăsim în mod obișnuit în natură, în alimentele bogate în vitamina C – și nu întâmplător.

Dozare: Recomandăm consumul a 2 x 1 capsule pe zi, în timpul mesei. Pot fi luate separat – câte 1 capsulă – sau împreună, deodată.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Caracteristici produs

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Vegetarian
- Vegan
- Hârtie certificată MCT-FSC (CO31340)
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil

Verde: Produsul are proprietatea descrisă
Roșu: Produsul nu are proprietatea descrisă

Categorie principală >Produse
La favorite
Recomand
Comparare
Printează
Întrebare despre produs
Detalii
INFORMAȚII
Recenzii
Ingrediente
Detalii

Vitamina C

  • Reduce durata răcelilor, iar la sportivi, și frecvența acestora.
  • Crește fluxul sanguin și nivelul de oxid nitric.
  • Are efect antiinflamator.
  • Crește densitatea osoasă și sinteza colagenului, tonusul pielii.
  • Are un efect bun asupra sistemului cardiovascular.
  • Ameliorează oboseala.

 

Bioflavonoide din citrice (hesperidină)

  • Crește în mod eficient fluxul sanguin și nivelul de oxid nitric, având astfel un efect bun asupra vaselor de sânge.
  • Împreună cu diosmina, are un efect benefic asupra vaselor sanguine și în tratamentul hemoroizilor.

 

Extract din semințe de struguri roșii și din coajă de struguri

  • Crește fluxul sanguin și nivelul de oxid nitric, având astfel un efect benefic asupra vaselor sanguine.
  • Are un efect benefic asupra vaselor sanguine și asupra circulației sanguine.
  • Administrat înainte de masă, reduce absorbția amidonului, inclusiv indicele glicemic, conținutul de carbohidrați și caloric al alimentelor.
  • Are un  puternic efect antiinflamator general.
  • Crește diversitatea florei intestinale (îmbunătățește flora intestinală).
  • Este un antioxidant puternic.
  • Înfrumusețează pielea, reduce ridurile.

 

BioPerine®

  • Crește absorbția multor ingrediente active, a micro- și macronutrienților.

 

Vitamina C (acidul ascorbic) nu are nevoie de vreo prezentare specială, importanța sa este cunoscută de toată lumea. În ziua de astăzi este dificil să acoperim cantitatea potrivită, doar din alimente. Efectele sale benefice pot fi detectate numai la depășirea consumului de 500 mg pe zi, însă este dificil să ajungem la această cantitate – chiar și în cazul în care consumăm o cantitate mare de fructe și legume cu un conținut ridicat de vitamina C. Deși vitamina C luată ca supliment alimentar este absorbită în același mod ca cel obținut din alimente, în fructele și legumele cu un conținut ridicat de vitamina C se regăsesc multe alte substanțe utile. Acestea au un efect sinergic cu vitamina C sau îi prelungesc absorbția, mai mult decât atât, pot chiar să regenereze vitamina C pe care corpul nostru a folosit-o deja ca antioxidant, așa că o putem reutiliza ca și când am fi luat o nouă doză de vitamina C, iar și iar. Astfel de componente ale alimentelor, care ajută efectul vitaminei C, sunt bioflavonoidele și antocianidele.

Cu preparatul nostru GAL Complex Vit. C, obiectivul a fost crearea unui preparat complex care să aibă un efect sinergic cu vitamina C, deoarece nu este întâmplător faptul că în natură vitamina C se regăsește mai ales împreună cu acești compuși. În produsul nostru, vitamina C a fost combinată cu mari cantități de bioflavonoide din citrice și cu extract de coajă de struguri roșii și extract de semințe de struguri. Atât bioflavonidele din citrice, cât și extractele din coajă de struguri roșii și de semințe de struguri au un efect sinergic cu vitamina C. În plus, aceste extracte pot, prin regenerarea de vitamina C, să crească nivelul de vitamina C al țesuturilor. În plus, conține un extract patentat al piperului negru, BioPerine®, despre care s-a dovedit că ajută la o absorbție mai eficientă a vitaminei C, precum și la cea a altor ingrediente active sinergice din produsul nostru. Acest lucru este important și pentru că fără acest lucru, absorbția unor doze mai mari (eficiente) de vitamina C este inadecvată. Pentru o absorbție adecvată, vitamina C ar trebui luată continuu, în doze mici, pe tot parcursul zilei, ceea ce ar fi destul de incomod. Iar produsele cu eliberare prelungită, care să ajute la o absorbție prelungită, conțin o mulțime de substanțe artificiale.

 

Mențiune: Potrivit regulamentelor UE valabile și la noi în țară, suplimentele alimentare sunt alimente care au menirea de a completa regimul alimentar tradițional, și care conțin, în formă concentrată, nutrienți sau alte materii cu efecte nutritive sau fiziologice, acestea fiind prezente singure sau în diferite combinații. Potrivit poziției oficiale, aceste produse nu sunt medicamente, nu au efecte de vindecare și nu ajută la vindecarea sau prevenirea unor boli. Declarăm că descrierile privind substanțele active ale produselor noastre au fost redactate exclusiv pe baza celor mai noi cercetări independente și semnificative, în urma studierii aprofundate a contextelor acestora, cu intenția de a prezenta rezultatele cercetărilor tuturor cititorilor interesați. Aceste descrieri nu comportă scopuri promoționale și nu îndeamnă la achiziționarea produselor noastre. În cazul în care clienții noștri ne onorează cu comenzi repetate, acest fapt trebuie să se datoreze exclusiv experienței lor pozitive cu produsele GAL. În asta credem, pentru asta lucrăm!

Surse:

Examine.com

INFORMAȚII
Pentru ce se poate utiliza?
Piele, Oase, Sistem vascular, Dinți, Protecție imunitară, Vedere, Funcții mentale, Ochi, Tensiune arterială
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Ingrediente