Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

Dragi Clienți, dragi Prieteni!

10 ani nu sunt puțini, și cât de frumos este dacă în acești 10 ani am avut parte de dezvoltare, de experiențe, de înțelepciune, de iubire în cadrul familiei și al comunității.

Poate că este greu să ne aducem aminte de toate lucrurile care s-au întâmplat în ultimii 10 ani, dar există ceva ce nu vom uita niciodată, orice s-ar întâmpla, și la care ne vom gândi mereu cu drag: știm de unde am pornit și care a fost obiectivul nostru. Fondatorul nostru, Szabó Gál Bence, a început această mică afacere în urma unei atracții și a unui interes pe care le-a avut încă din copilărie; a avut parte de sprijinul tot mai puternic al părinților și de cel surorii sale. Datorită pasiunii sale pentru acest subiect, și-a dorit să dezvolte cele mai bune suplimente alimentare, iar pentru a face asta, a depus mult efort și a efectuat în permanență cercetări. A rezultat o paletă de produse care se dezvoltă în permanență. Feedback-ul primit din partea clienților ne aduce multă bucurie și ne încurajează, în fiecare moment al muncii noastre, să ne continuăm misiunea cu cea mai mare concentrare posibilă – un lucru pe care îl facem deja de peste 10 ani.

Este ușor să măsori prin cifre succesul unei afaceri, însă pentru noi, mai important este tot ceea ce se află în spatele acestui succes. Care este esența succesului? Dumneavoastră, clienții noștri. Există lucruri de care să ne aducem aminte împreună. Și nu există o recunoaștere mai serioasă decât încrederea de care ne bucurăm din partea clienților noștri în privința unuia dintre cele mai importante lucruri: protejarea și sprijinirea sănătății celor dragi lor. Vă mulțumim din suflet! Vom continua să facem, și în viitor, tot posibilul pentru a merita acest lucru, pentru a rămâne demni de încrederea dumneavoastră.

Să aducem un pic de culoare în această toamnă, în această lună noiembrie, cu niște lucruri mici, vesele, prin care să aniversăm cei 10 ani pe care i-am împlinit, împreună cu dumneavoastră. Dacă ne veți urmări în această lună, veți întâlniți o mulțime de lucruri pe care le-am pregătit cu drag, special pentru acest moment aniversar, festiv.

Vă mulțumim pentru acești 10 ani!

- echipa GAL