Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

Prezentare

Atunci când ne dezvoltăm produsele, considerăm a fi cele mai importante naturalețea și eficiența, iar atunci când alegem materiile prime, acest lucru este, întotdeauna, precedat de o analiză aprofundată a ofertei internaționale. Fiecare produs GAL conține ingredientele în forma și în proporțiile în care ele apar și în alimentele noastre naturale. În această privință, pentru noi nu există loc de compromisuri, căci s-a dovedit de nenumărate ori că în natură nimic nu este întâmplător. În plus, ne bazăm pe cele mai recente cercetări internaționale independente și nu pe cercetări costisitoare, efectuate de noi înșine, deoarece obiectivul nostru este să oferim cel mai eficient produs, și să nu concurăm cu produse cât mai dificile de imitat, ușoare de brevetat. Suntem bucuroși atunci când concurenții noștri se inspiră din produsele noastre și pot, și ei, să ofere o calitate mai bună clienților proprii. Credem că poți avea succes și astfel. Compania noastră își dezvoltă produsele exclusiv în baza unor dovezi științifice durabile, astfel încât acestea să fie de ultimă generație și să fie cele mai eficiente, fără a impune o povară financiară prea mare clienților noștri.

Trecut și Prezent

Motivația inițială a fondatorilor companiei a fost aceea de a produce produse de înaltă calitate, pentru ei înșiși, pentru membrii familiei și pentru prieteni, iar prețul acestora să fie accesibil. Deoarece produsele s-au dovedit a fi extrem de eficiente, cei care le-au consumat au răspândit rapid vestea, fără a fi nevoie să se apeleze la publicitate. Succesul i-a determinat pe proprietari să facă aceste produse disponibile pentru tot mai mulți oameni, și nu doar pentru un cerc restrâns de oameni. Produsele au fost dezvoltate în ordinea importanței acestora pentru sprijinirea sănătății, astfel încât produsele noastre de bază sunt special concepute pentru a păstra starea de sănătate. În opinia noastră, acestea conțin substanțe nutritive de care toată lumea are nevoie, care nu pot fi obținute dintr-o dietă normală sau pot fi obținute cu mare dificultate. Între timp s-a ajuns și la produse dedicate unor nevoi foarte frecvente, ca răspuns la problemele specifice, individuale, care afectează un cerc mai restrâns de oameni.

Inovație

Atunci când ne dezvoltăm produsele, considerăm a fi cele mai importante naturalețea și eficiența, iar atunci când alegem materiile prime, acest lucru este, întotdeauna, precedat de o analiză aprofundată a ofertei internaționale. Fiecare produs GAL conține ingredientele în forma și în proporțiile în care ele apar și în alimentele noastre naturale. În această privință, pentru noi nu există loc de compromisuri, căci s-a dovedit de nenumărate ori că în natură nimic nu este întâmplător. În plus, ne bazăm pe cele mai recente cercetări internaționale independente și nu pe cercetări costisitoare, efectuate de noi înșine, deoarece obiectivul nostru este să oferim cel mai eficient produs, și să nu concurăm cu produse cât mai dificile de imitat, ușoare de brevetat. Suntem bucuroși atunci când concurenții noștri se inspiră din produsele noastre și pot, și ei, să ofere o calitate mai bună clienților proprii. Credem că poți avea succes și astfel. Atunci când ne alegem materiile prime, analizăm cu mare atenție oferta internațională.

Dezvoltare

Atunci când dezvoltăm un produs, consultăm de fiecare dată și cercetările clinice care au fost făcute cu privire la câte un ingredient. Luăm în considerare, de asemenea, și care dintre cercetări au fost realizate de către o echipă independentă, respectiv de una din cadrul companiei producătoare, apoi selectăm cele mai potrivite ingrediente. Dacă există, căutăm și cercetările despre eventualele efecte de potențare pe care diferitele ingrediente le au atunci când se regăsesc în același produs. Le comparăm, apoi, cu opiniile diferiților medici formatori de opinii și specialiști de renume, iar atunci când este posibil, cu prescripțiile incluse în sistemele medicale tradiționale. În baza tuturor acestor lucruri, reușim să realizăm cel mai eficient raport al materiilor prime incluse în produsul finit. Acordăm o atenție specială faptului ca materiile noastre prime să fie prezente într-o formă în care se regăsesc și în natură. În plus, nici nu se pune problema ca materii prime modificate genetic să ajungă să se apropie măcar de produsele noastre.

Producție și ambalaje

Produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu reglementările stricte ale Uniunii Europene. Toate materiile prime sunt testate și într-un laborator european.

Angajament pentru calitate

Dezvoltăm produsele strict în baza unor cercetări serioase. Nu facem compromisuri nici din interes financiar, nici pentru a urma diverse trenduri la modă. Facem totul pentru ca valoarea și eficacitatea produselor nostre să nu fie afectate.

Vitamine, minerale și micro-nutrienți

Această categorie include produsele care ajuta la păstrarea stării de sănătate, astfel, consumul lor este recomandat tuturor, deoarece este imposibil sau dificil ca acești nutrienți să fie obținuți din alimentație – chiar dacă acordăm atenție alimentației și mâncăm sănătos. Se știe cât de mult a scăzut conținutul de vitamine și minerale al legumelor și fructelor, în ultimii 50 de ani.

Extracte din plante

Preparate care contracarează efectele nocive ale stilului de viață pe care îl avem în zilele noastre, respectiv care se pot concentra pe probleme specifice de sănătate.