Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

Sustenabilitate

Materiile prime ale tuturor produselor din familia GAL sunt selectate după o analiză extrem de amănunțită și o evaluare riguroasă. Materialele de origine incertă, însoțite de o documentație confuză și care provine din surse incerte, sunt complet excluse.

Toate ingredientele de tip alimentar sunt fără OMG. Despre Szabó Gál Bence se știe că are niște principii nutriționale destul de stricte, astfel că și produsele noastre respectă această linie. Lucrăm cu formele și proporțiile care se regăsesc în natură. Efectele fiziologice excelente ale ingredientelor noastre au fost confirmate de timp și de cele mai recente cercetări științifice.

Atunci când este disponibil, principiul general al selectării fără compromisuri a materiilor prime pentru toate produsele noastre este susținut și de garanții suplimentare, astfel, unitatea care produce ingredientul activ brevetat al produselor noastre Bio-Curcumină+ este alimentată cu energie solară, în timp ce uleiul de pește care reprezintă materia primă din GAL Omega-3 Eco este produs cu amprentă ecologică zero, din pește oceanic mărunt care este pescuit cu respectarea principiilor conservării biodiversității. Astfel, uleiul nostru de pește a obținut și certificările IFFO RS și Friends of the Sea.

Uleiul de palmier folosit ca excipient în mai multe dintre produsele noastre este un ulei ecologic, prin faptul că este obținut din plante cultivate în ferme care sunt separate de habitatul natural al orangutanilor, unde se face agricultură conștientă și durabilă, folosindu-se o tehnologie care respectă cerințele stricte RSPO. Prin faptul că noi folosim exclusiv astfel de materii prime, protejăm nu numai sănătatea consumatorilor produselor noastre, ci încurajăm și compania producătoare să câștige, în cadrul activității sale, tot mai mult teren pentru această abordare și tehnologie. Astfel, consolidăm cererea de materie primă favorabilă orangutanilor, și în același timp, creștem interesul economic al producătorilor în a reduce producția care nu este RSPO și în cele din urmă, pentru a o elimina cu totul. Astfel, nu numai că nu încurajăm producția de ulei de palmier care pune în pericol orangutanii și pădurile tropicale, ci chiar sprijinim eradicarea acesteia, cât mai curând posibil.

Materialele folosite pentru realizarea ambalajelor noastre provin din unități de producție cu carbon neutru, producătorul deține certificare MSZ EN ISO 14001:2017 și folosește o vopsea ecologică și comestibilă pentru colorarea hârtiei și cartonului, ambele certificate FSC® (C031340). Atunci când trimitem colete, pentru umplerea golurilor din cutie folosim un material care este, de asemenea, comestibil, deși valoarea sa gastronomică este, fără îndoială, mică.

Suntem oameni aici, pe Pământ, iar starea naturală, neatinsă a acesteia nu o vom mai putea recâștiga niciodată. Cu toate acestea, credem că trebuie să alegem să trăim și să creăm în așa fel încât să fim responsabil față de mediu, să avem grijă de el, să îl păstrăm sigur pentru toate speciile de pe planetă, și nu să neglijăm – mai mult sau mai puțin – acest aspect, trăind o viață care ne va pune în pericol atât viitorul, cât și viața. Cu capacitățile noastre modeste, depunem eforturi pentru ca noi, cei de la GAL, să facem parte din primul grup.

Mai multe: Zold.gal.hu