Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

Platformele noastre

Webinarul lui Szabó Gál Bence

Szabó Gál Bence este dezvoltatorul produselor GAL. O dată pe lună, răspunde live la întrebările despre produsele GAL, pe pagina de internet szabogalbence.hu. De regulă, ora exactă a emisiunii este anunțată pe pagina noastră de Facebook sau în newsletterul nostru. Canalul este disponibil făcând clcik aici!

Pagina de internet Szabogalbence.hu și canalul de YouTube

Pagina de internet szabogalbence.hu nu reprezintă doar interfața webinarului lui Szabó Gál Bence, ci și arhiva emisiunii. În plus, aici sunt încărcate toate emisiunile înregistrate anterior, emisiunile radio și toate celelalte conținuturi media. În arhivă sunt disponibile sute de materiale. Canalul Youtube este disponibil făcând click aici, iar pagina de internet szabogalbence.hu, făcând click aici!

Info[coadădemaimuță]gal.hu Suntem bucuroși să răspundem la toate întrebările referitoare la produsele noastre, la adresa de e-mail indicată mai sus. Cu toate acestea, înainte de a ne scrie, merită să parcurgeți materialele de pe pagina de internet szabogalbence.hu, folosind și butonul de căutare!

GAL Facebook În fiecare an realizăm un întreg „serial” cu Szabó Gál Bence, iar primul loc în care pot fi vizionate aceste episoade este pagina de Facebook! Aici postăm doar materiale care reprezintă etape importante în dezvoltarea companiei și care ar putea fi de interes și pentru clienții noștri, astfel încât și această platformă a noastră este un loc în care veți regăsi un conținut interesant. Pagina noastră de Facebook este disponibilă aici!

GAL Instagram Pe pagina noastră acordăm atenție nu doar aspectului, ci încercăm să oferim și o serie de informații interesante. În timp ce facem asta, monitorizăm în permanență feedback-ul de la vizitatori și dezvoltăm, astfel, un canal de comunicare prin intermediul căruia putem schimba idei și experiențe utile tuturor, sau pur și simplu să ne bucurăm de diversitatea acestora. Pagina nostră de Instagram este disponibilă aici!

GAL Newsletter valoros  „Și în continuare vom trimite un singur newsletter pe lună. Și fără bla-bla-bla”. Aceasta este încheierea tuturor newsletter-urilor noastre. Trimitem un singur newsletter pe lună, și numai atunci când chiar merită. Dacă nu merită, nu trimitem niciunul. Vă puteți abona la newsletter în josul paginii!

Zöld.Gal.hu Totul despre GAL și despre Verde. Aici veți regăsi mai multe informații despre cum facem să fim mai verzi. Pagina de internet zöld.gal.hu este disponibilă aici!

GAL Spotify Merită să aruncați o privire și asupra playlist-ului nostru, la care lucrăm în mod constant. Fiecare dintre selecțiile noastre sunt testate de mai multe ori, de către mai mulți membri ai echipei GAL, pentru a obține un rezultat final cu adevărat interesant/special. Playlist-urile se regăsesc aici!