Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Complex de cartilaj de pui


GAL Complex de cartilaj de pui

Extract de cartilaj de pui, pre-digerat enzimatic (hidrolizat), produs în Franța, care pe lângă colagenul provenit din cartilaj conține și alte componente ale așa-numitei matrice extracelulare care formează cartilajul. Astfel, pe lângă colagenul de tip II, conține – în mod natural, nu în adăugat în mod artificial – și acid hialuronic si aminoglicani, în special sulfat de condroitină, fara adaos.

Dozare: Recomandăm consumul a 1,5 g (=3 ml, sau aprox. 1 linguriță de cu vârf) pe zi. Poate fi administrat oricând, la masă sau în afara meselor, dar cel bine este să îl luați cu o jumătate de oră înainte de sport. Sau, dacă aveți probleme cu articulațiile, cu o jumătate de oră înainte de a le supune efortului (de exemplu, înainte de o plimbare mai lungă). Poate fi administrat și pe stomacul gol, dimineața. Este bine să îl dizolvați în puțină apă sau alte lichide, întrucât deși gustul său nu este foarte pregnant, dar nici nu este unul plăcut.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!