Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Vitamina K1


GAL Vitamina K1

GAL Vitamina K1, 480 de doze

Fie că luăm K1 sau K2, partea utilizată a acestora este transformată, în aceeași măsură, în K2 MK-4. Pentru țesuturile noastre, benefice sunt doar K1 și K2 MK-4, toate având propriul raport ideal de vitamină K (MK-4 / K1). Deoarece K2 nu poate fi transformată în K1, dozele prea mari de K2 poate disturba raportul, în timp ce K1 nu poate face asta.

În zilele noastre, alimentația este de așa fel încât aportul de K2 este mult mai mare, iar cel de K1, de vreo zece ori mai mic decât pe vremuri, când se mâncau mult mai multe alge și legume. Dacă nu este contraindicat în urma administrării anumitor medicamente, aportul de vitamina K1 reprezintă o modalitate eficientă și economică de a ne crește nivelul de K2, menținând în același timp un raport ideal în țesuturi.

Dozare: Vă recomandăm consumul a 2 picături pe zi. Dacă aveți posibilitatea, consumați produsul la mesele cu cel mai mare conținut de grăsimi; dacă este nevoie, împărțiți și luați câte o picătură la două mese diferite.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!