Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Prenatal [30 doza]


GAL Prenatal [30 doza]

Produsul GAL Prenatal a fost dezvoltat în baza celor mai recente cercetări, încercându-se realizarea unui produs cât mai apropiat de natural. Asta înseamnă că acesta conține – într-o formă, cu o cantitate și cu o proporție ideală – toate vitaminele, mineralele și oligoelementele pe care le-am putea obține cu o dietă variată și care ar fi în mod constant bogată în nutrienți. Toate aceste ingrediente active se regăsesc în natură, iar o parte semnificativă dintre ele sunt extrase din plante medicinale și plante aromatice (bio) provenite din culturi organice. Așadar, conțin și co-factori care se regăsesc – în mod probabil deloc accidental – în aceste plante, pe lângă vitaminele și mineralele pe care le conțin. În ceea ce privește cantitățile, am considerat că este important ca doza zilnică să conțină în mod cert doza considerată a fi eficientă. Dar să nu depășească, în niciun caz, cantitățile care ar putea fi obținute în mod natural, adică niște cantități care nu ar mai putea fi obținute doar prin alimentație.

În plus, este extrem de important ca dezvoltarea fără probleme a unei noi vieți să nu fie deranjată de vreun ingredient care nu are ce căuta într-un produs prenatal. În produsul nostru nu există nici urmă de așa ceva.

Recomandare de consum:

Vă recomandăm să începeți administrarea încă din momentul în care vă gândiți să faceți un copil, în mod ideal cu cel puțin 3 luni înainte de concepţie şi până la sfârşitul alăptării, sau chiar mai mult. Atât în timpul sarcinii, cât şi în timpul alăptării este bine să consumaţi în medie de 1-2 ori pe săptămână peşte de apă sărată/fructe de mare. Dacă nu aveți o astfel de alimentație, atunci recomandăm să luaţi şi GAL Omega-3 Eco. Dacă nu aveți o dietă bogată în magneziu (o dietă care nu este bogată în carne de vânat, cefalopode, moluşte, legume cu frunze verzi, quinoa, dovleac - cu doze serioase, în fiecare zi), vă recomandăm să luați și magneziu de o bună calitate; în oferta noastră veți regăsi trei tipuri. Sau treceți, pur şi simplu, la GAL+ Prenatal, care le conține și pe acestea, pe lângă multe altele. Mai multe informații despre colină şi sprijin în identificarea nevoilor dvs. personale, pe pagina noastră galvitamin.ro

Capsulele pot fi luate în timpul oricărei dintre mesele principale din timpul zilei; pot fi luate toate cele patru capsule deodată, cel mai bine la micul dejun sau la prânz, şi nu la cină. Dacă doriți să maximizați absorbția și/sau aveți un stomac sensibil, luați capsula albă pe stomacul gol, sau la 2-3 ore de la una dintre mese, iar dintre capsulele galbene, luați 1 buc. în timpul primei mese principale, şi 1 buc. în timpul celei de-a doua mese principale, iar capsula uleioasă, de gelatină moale, la oricare dintre mesele principale, însă de preferință în timpul acelei mese la care consumaţi mai multe grăsimi, şi nu la cină.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!