Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Multivitamine [30 doze]


GAL Multivitamine [30 doze]

GAL Multivitamine [30 doze]

Produsul nostru GAL Multivitamine a fost dezvoltat în lumina celor mai recente cercetări, cu accent pe naturalețe. De aceea, produsul conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele într-o formă, cantitate și proporție ideale, fără a se afla departe de modul în care acestea ar putea fi obținute printr-o dietă variată, bogată în nutrienți. Fiecare dintre aceste substanțe active se regăsește într-o formă care apare în natură, o parte considerabilă este extrasă din plante medicinale și mirodenii (bio) care provin din culturi organice, motiv pentru care conține și acei co-factori, a căror prezență în aceste plante – alături de vitamine/minerale – nu este deloc întâmplătoare. În ceea ce privește cantitățile, am considerat ca fiind important ca doza zilnică recomandată să conțină în mod sigur doza considerată a fi efectivă. Nu depășiți în niciun caz doza naturală – adică acea cantitate care nu ar fi putut fi garantată dacă ar fi fost obținută numai din alimentație.

Compoziție: Compoziția produsului este descrisă în josul paginii. Dacă ați achiziționat deja produsul, compoziția se regăsește în tabelul detaliat al ingredientelor, pe cutia de carton.

Recomandare de consum:

Capsulele pot fi luate în timpul oricărei dintre mesele principale din timpul zilei; pot fi luate toate cele 4 capsule deodată, cel mai bine la micul dejun sau la prânz, şi nu la cină. Dacă doriți să maximizați absorbția și/sau aveți un stomac sensibil, luați capsula albă pe stomacul gol, sau la 2-3 ore de la una dintre mese, iar dintre capsulele galbene, luați 1 buc. în timpul primei mese principale, şi 1 buc. în timpul celei de-a doua mese principale, iar capsula uleioasă, de gelatină moale, la oricare dintre mesele principale, însă de preferință în timpul acelei mese la care consumaţi mai multe grăsimi, şi nu la cină. Recomandare pentru suplimentare opțional, dacă nu obişnuiţi să consumaţi în medie de 1-2 ori pe săptămână peşte de apă sărată/fructe de mare: GAL Omega-3 Eco. Dacă nu aveți o dietă bogată în magneziu (o dietă care nu este bogată în carne de vânat, cefalopode, moluşte, legume cu frunze verzi, quinoa, dovleac - cu doze serioase, în fiecare zi), vă recomandăm să luaţi şi magneziu de obună calitate; în oferta noastră veți regăsi trei tipuri. Sau treceți, pur şi simplu, la GAL+ Multivitamine, care le conține şi pe acestea, pe lângă multe altele.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!