Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

TITOK Multivitamine


TITOK Multivitamine

SECRET MULTIVITAMINE (30 porții)

(SECRET MULTIVITAMIN este un membru al familiei de produse SECRET. Pachetul, pe care îl considerăm complet, care conține toate ingredientele SECRET, îl găsiți aici).

Cele mai bune ingrediente, dovedite științific, în cantități și proporții definite cu multă pricepere. Fără substanțe inutile sau dăunătoare.

Produsul pe care îl țineți în mână se străduiește în fiecare detaliu să satisfacă încrederea pe care ne-o exprimăm cu toții atunci când alegem alimente pentru noi sau pentru cei dragi.

Dezvoltarea SECRET Multivitamine este susținută de o utilizare constantă și inteligentă a celor mai recente, dar și durabile cercetări. Armonia compoziției sale a putut fi obținută numai prin faptul că nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește naturalețea; prin menținerea formelor, cantităților și proporțiilor ideale de vitamine, minerale și oligoelemente care sunt specifice alimentelor bogate în nutrienți. Frumusețea este susținută de toate ingredientele din produs, dar conține, de asemenea, nutrienți specifici pentru piele și articulații, acid hialuronic și MSM, precum și niveluri mai ridicate de siliciu pentru a proteja sănătatea unghiilor. Nu am omis nici shilajit-ul, un agent detoxifiant, tonifiant și de întinerire venerat de mii de ani în medicina indiană, tibetană și în multe alte medicini orientale. Și la fel ca în toate domeniile vieții, precum și în alegerile pe care le face o femeie hotărâtă și încrezătoară, și aici era important să ținem cont de tot ceea ce nu are ce căuta în produs.

Sugestii de utilizare: Ingredientele hidrosolubile din SECRET Multivitamine au fost separate de cele liposolubile, iar în fiecare pliculeț care conține doza zilnică veți găsi 1 capsulă sub formă de ulei în plus față de 5 capsule sub formă de pulbere. Capsulele pot fi administrate cu câteva înghițituri de lichide în timpul meselor, de preferință la micul dejun sau la prânz, nu la cină. Toate capsulele pot fi administrate în același timp, dar din cauza conținutului ridicat de vitamine și minerale, este preferabil să se ia două capsule identice, mai mici, de culoare portocalie, la câte o masă, așa că se administrează separat, de exemplu una la micul dejun și una la prânz. În acest fel se poate evita senzația de disconfort digestiv pentru cei care sunt sensibili în acest sens.

Produsul este rezultatul unei colaborări între Pataki Ági și GAL.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!