Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

TITOK Peptide colagen de peste + MSM


TITOK Peptide colagen de peste + MSM

SECRET PEPTIDE DIN COLAGEN DE PEȘTE + MSM (30 porții)

(SECRET PEPTIDE DIN COLAGEN DE PEȘTE + MSM este un membru al familiei de produse SECRET. Pachetul, pe care îl considerăm complet, care conține toate ingredientele SECRET, îl găsiți aici).

Naticol® Colagen de pește 100% biodisponibil, cu profil înalt și MSM pentru o piele sănătoasă și frumoasă și pentru plăcerea unei mișcări fără griji..

Fața noastră este oglinda vieții noastre, ea arată dacă trăim conștient, acordând atenție la ceea ce mâncăm și bem. De aceea, frumusețea provine cu adevărat din interior, este ceva ce putem controla, ceva ce poate fi menținut atemporal. Colagenul de pește este deosebit de util în îngrijirea naturală a frumuseții, în menținerea frumuseții care se hrănește din interior.

Odată cu înaintarea în vârstă, nivelurile naturale de colagen din corpul nostru încep să scadă. Acest lucru face ca pielea noastră să își piardă elasticitatea, să se lase și să apară riduri. Naticol® Colagenul de pește de profil înalt, care este ingredientul de bază al produsului nostru, este 100% biodisponibil, astfel încât pielea își poate recăpăta fermitatea și elasticitatea. Cu un consum regulat, putem reduce profunzimea ridurilor majore și chiar elimina apariția celor minore.

Sugestii de utilizare:

Doza zilnică recomandată de SECRET Peptide din colagen de pește + MSM este de 5,75 grame, ceea ce reprezintă o treizecime din cantitatea lunară totală din plic. Dozajul nu este strict, așa că este perfect în regulă să luați puțin mai mult într-o zi și ceva mai puțin în următoarea. Poate fi amestecat în orice lichid, în orice moment al zilei, dar poate fi și sorbit din partea superioară a unei cantități mici de apă dintr-o ceașcă de espresso, fără amestecare, cu câteva înghițituri după aceea. Bineînțeles, prin adăugarea într-un delicios smoothie pentru micul dejun obțineți o modalitate excelentă de a începe ziua.

Se recomandă ca atunci când este închis să agitați ușor pliculețul din când în când pentru a asigura omogenitatea perfectă a pulberii.

Produsul este rezultatul unei colaborări între Pataki Ági și GAL.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

 

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!