Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Complex de turmeric


GAL Complex de turmeric

GAL Complex de turmeric, 60 capsule

Un extract de turmeric natural, solubil în apă, îmbogățit polizaharide de turmeric și care conține și curcuminoizi și turmeroni, tratat cu tehnologia FenuMAT™.

Tehnologia FenuMAT™ este un așa-numit sistem hidrocoloid reversibil, pe bază de fibră de galactomanan, care conține exclusiv ingrediente naturale și care este o nouă generație a tehnologiilor lipozomale și a altor tehnologii de coloizi similare. CurQfen® este un extract de turmeric procesat în acest mod, ceea ce face ca majoritatea curcuminoidelor să se păstreze în organism forma lor activă, liberă, spre deosebire de soluțiile anterioare. Până și în cadrul unor cercetări independente a depășit cu mult toate soluțiile anterioare. La cererea noastră specială, proprietarii acestei tehnologii au integrat în CurQfen®-ul modificat solicitat de noi și ingredientele active ale uleiului esențial de turmeric. Și de parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, noi am mai completat produsul nostru și cu tipurile de fibre eficiente ale turmericului, solubile în apă: cu turmerozaharide, prin adăugarea de Turmacin® testat clinic.

 Dozare: Recomandăm consumul a 1-3 capsulă pe zi, în timpul mesei.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

 

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!