Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Complex de iod


GAL Complex de iod

GAL Complex de iod, 600 mcg x 2000 doze

Un preparat de iod cu spectru complet

Iodul este un oligoelement esențial, de care omul nu poate duce lipsă. Organismul necesită două forme ale acestuia: iodura și iodul elementar. Ambele forme se regăsesc în cele mai bune surse naturale și artificiale de iod, însă pentru majoritatea oamenilor, iodul elementar are un gust și un miros neplăcut, fiind în același timp și foarte volatil. Prin urmare, acest complex de iod cu spectru complet este conceput pentru a nu conține iod elementar în starea sa originală, eliberând iodul doar atunci când întâlnește acidul din stomac. Iodură conține și după conversie.

Doză: Se recomandă 1 picătură pe zi. Doza zilnică poate fi administrată oricând, dar cel mai bine este ca administrarea să se facă înainte sau în timpul mesei, după primele 1-2 înghițituri, prin picurare în apă. Dacă luați vitamina C sau acetilcisteină, luați-le separat, la cel puțin o jumătate de oră distanță.

Acest produs este destinat ca produs general de suplimentare a iodului și nu este adecvat pentru așa-numita profilaxie cu iod în cazul unui risc nuclear (iod radioactiv). În cazul în care un astfel de eveniment se va produce - ceea ce sperăm din tot sufletul că nu se va întâmpla - autoritățile competente sunt cele în măsură de a distribui tabletele de iod în doză mare, pentru a fi utilizate și pentru a se face profilaxia cu iod.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Media recenziilor:
1
( 5 )
1.
20.05.2024 10:45
 - Cristina
Buna ziua! Am achizitionat acest produs, il recomand tuturor; consider ca in zilele noastre toata lumea are mari carente de Iod. Dupa primele doua saptamani de la administrare, n-am mai avut dureri de sani ( toata viata le-am avut), nodulii nu-i mai simt, iar durerile menstruale au disparut. Doza ce o iau este de doua picaturi/zi. Nu am retineri de la a folosi sare, mai ales ca este chiar indicata atunci cand suplimentam cu Iod. Intrebarea mea pentru voi este: care este doza care poate fi administrata la copii? Acest produs poate fi administrat copiilor?