Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Fenu-C+


GAL Fenu-C+

90 buc. capsule, produse cu  tehnologie FenuMAT™, pentru a menține în mod continuu un nivel ridicat de vitamina C.

Combinația tehnologiei FenuMAT™ cu tehnologia lipozomală deschide noi orizonturi în creșterea nivelului de vitamina C, mai mult decât atât, o face prin utilizarea unor ingrediente exclusiv naturale.

Vitamina C este introdusă în lipozomi formați din fosfolipide naturale, care apoi sunt încorporate într-un sistem hidrogel produs din fibrele semințelor de schinduf. Drept urmare, chiar și aportul unei singure doze de 360 mg de vitamina C procesată în acest mod crește nivelul de vitamina C într-o măsură în care nicio doză de vitamina C tradițională nu o poate face, și chiar și din vitamina C procesată lipozomal este nevoie de o cantitate infimă, de exemplu, de 10 g. Produsul nostru este recomandat celor care și-au propus în mod expres să își maximizeze nivelul de vitamina C, să atingă un nivel suprafiziologic de vitamina C, respectiv, pentru cei cărora vitamina C tradițională le provoacă probleme digestive sau cărora le este incomodă distribuirea uniformă pe parcursul unei zile.

Administrare: Pentru consum general, 1 buc. capsulă pe zi, iar pentru maximizarea continuă a nivelului vitaminei C, chiar și 9 buc. capsule pe zi (de exemplu, 3 buc. la fiecare 8 ore).

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!