Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Complex Vitamina C


GAL Complex Vitamina C

Complex Vitamina C, 1333 mg vitamina C, 100 mg extract de semințe de struguri și extract de coajă de struguri + 200 mg bioflavonoide x 45 de doze

Conține o doză mare de vitamina C și extracte din plante care ajută la absorbția acesteia, împreună cu bioflavonoide. Extractul de coajă de struguri roșii și extractul de semințe de struguri sprijină, la rândul lor, capacitatea de apărare a organismului. Fiind antioxidanți puternici, au un efect benefic asupra inimii, vaselor sanguine și vederii.

Acest produs conține vitamina C în forma sa naturală, într-o matrice de extracte de plante cu efect sinergic. Include și BioPerine®, un extract de piper negru, patentat, care ajută la absorbție. Complexul de bioflavonoide din citrice, extractul de coajă de struguri roșii și extractul de semințe de struguri conțin ingrediente active naturale care sunt, la rândul lor, unele pe care le regăsim în mod obișnuit în natură, în alimentele bogate în vitamina C – și nu întâmplător.

Dozare: Recomandăm consumul a 2 x 1 capsule pe zi, în timpul mesei. Pot fi luate separat – câte 1 capsulă – sau împreună, deodată.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!