Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Complex Vitamina E


GAL Complex Vitamina E

GAL Vitamina E, 100 UI x 90 doze

Am dizolvat un extract de plante care conține toate cele 4 tipuri de vitamina E într-un ulei de floarea soarelui cu un conținut redus de Ω6, fără soia. Astfel se poate obține un complex natural de vitamina E, fără capsule. Alfa-tocoferolul este utilizat pe scară largă drept vitamină E, însă în această formă, acesta nu se regăsește prea frecvent în natură, ci el vine însoțit și de tocoferoli beta, gamma și delta, a căror importanță este studiată în cadrul mai multor cercetări.

Produsul nostru conține vitamina E ca un amestec complex a 4 tipuri de tocoferoli, în forma în care aceștia apar și în natură: împreună.

Ca excipient am folosit doar ulei de floarea soarelui cu un conținut oleic ridicat, obținut prin presare unui soi de semințe de floarea soarelui (nemodificate genetic), al cărui conținut de acizi grași omega-6 nu este de 20-30%, ca de obicei, ci de numai 1-2%. Astfel, uleiul obținut devine mai stabil și nu va perturba raportul de omega-6/omega-3 al organismului nostru. Tocoferolii utilizați sunt obținuți din semințe de floarea soarelui, nu din soia.

Dozare: 28 de picături pe zi, cel mai bine în timpul mesei.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!