Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Q10 Somon


GAL Q10 Somon

GAL Ulei de somon cu coenzima Q10, 3300 mg Omega 3 + 100 mg Q10/lingură

Supliment alimentar cu ulei de somon, coenzima Q10 și tocoferoli naturali.

3300mg Ω3 + 100mg Q10. Sursă pură și stabilă de acizi grași Ω3, cu spectru complet. În armonie cu natura.

Produsul conține întregul spectru de acizi grași Ω3, în forma lor naturală, care se absoarbe bine (și nu sub forma esterilor etilici modificați artificial, utilizați în mod frecvent), coenzima Q10 concentrată produsă prin fermentare vegetală, și tocoferoli naturali (vitamina E). Tot acestea, așa cum se regăsesc și într-o alimentație sănătoasă. Datorită conținutului său ridicat de tocoferoli naturali și a extractului de rozmarin (fără camfor), produsul este foarte stabil, așadar poate fi utilizat în condiții de siguranță și pentru un aport de EPA și DHA în doze mari. Datorită stabilității sale, a uleiului natural de lămâie adăugat și a amestecului de ulei de somon de calitate, produsul nu are un gust neplăcut sau puternic.

Dozare: 1 lingură pe zi (~10 ml), în timpul meselor; se poate adăuga în salate, pe pâinea prăjită sau după preferințe.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Media recenziilor:
1
( 5 )
1.
04.03.2024 13:26
 - Olivia Munteanu
Singurul ulei de peste de pe piata gasit cu o concentratie atat de mare de DHA EPA. Iar acesta este ideal deoarece contine si Q10 care este liposolubila ( se dizolva in ulei ). Daca faci un calcul cat te costa sa iei Q10 si Omega in cantitatile pe care le are acest produs de la un alt brand ai sa vezi ca pretul este unul foarte avantajos al produselor de la GAL.