Meniu
Contul meu
 
 • RomânăMagyar
 • Crează cont
 • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Picături de sare de colină


GAL Picături de sare de colină

Produsul nostru este recomandat în primul rând celor care mănâncă puțin gălbenuș de ou și ficat. Chiar și potrivit EFSA, aportul zilnic recomandat de colină este de cel puțin 400 mg – pentru adulți. 1 gălbenuș de ou conține 100-150 mg, în timp ce 10 dkg de ficat conține 200-450 mg de colină. Alte alimente au un conținut redus de colină (în afară de caviar, măduvă și alte câteva alimente mai puțin frecvente). Așadar, cei care nu mănâncă 2-3 gălbenușuri de ou pe zi + de preferință și ficat, cel puțin o dată pe săptămână, este dificil să ajungă chiar și la această cantitate de 400 mg de colină pe zi. Și asta deși aportul adecvat de colină este important; printre altele, acesta contribuie:

  • la digestie, prin producerea de acid gastric
  • la funcționare hepatică
  • la metabolismul homocisteinei
  • la metabolismul lipidelor

Produsul nostru conține colina sub formă de sare de colină (clorură de colină),  numește colină. sub formă de sare de colină (clorură de colină), care a fost aleasă pentru că este o formă bine utilizată, stabilă, care a fost utilizată în multe studii și pentru care nu este necesar alt purtător decât apa.

La ce este bun acest produs?

  • Este foarte important pentru dezvoltarea normală a fătului.
  • Poate preveni în mod eficient steatoza hepatică, sindromul metabolic și rezistența la insulină.
  • Poate ajuta memoria și funcționarea sistemului nervos.
  • În absența sa există o sensibilitate crescută la toate bolile cauzate de stres.

De ce este special acest produs?

Produsul nostru conține colina sub formă de sare de colină (clorură de colină),  numește colină. sub formă de sare de colină (clorură de colină), care a fost aleasă pentru că este o formă bine utilizată, stabilă, care a fost utilizată în multe studii și pentru care nu este necesar alt purtător decât apa.

Pentru cât timp este suficientă o cutie de picături de sare de colină de la GAL?

La un consum de 6 picături produsul ține peste 1 an.

La un consum de 28 de picături merită cumpărată câte o cutie nouă la fiecare 3 luni.

Recomandare consum: 6-28 de picături o dată pe zi sau în mai multe doze pe parcursul zilei. A nu se consuma ca atare: întotdeauna amestecați produsul cu lichide sau alimente. Are un gust sărat: o cantitate mică nu va strica gustul supei, astfel că se poate folosi și la gătit. Dacă alegeți, însă, să consumați mai multe picături deodată și nu prea vă place gustul, vă recomandăm să adăugați picăturile în 1-2 înghițituri de lichid și să le beți repede, între două îmbucături de mâncare sau înainte de a bea o băutură cu gust plăcut. În timpul sarcinii și alăptării recomandăm consumul a 12-28 de picături, dacă dieta noastră nu este bogată în colină.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Picăturile de colină de la GAL și protecția mediului înconjurător: Cutia picăturilor de colină de la GAL este realizată din hârtie certificată FSC (provenită din păduri în care se ține cont de managementul forestier responsabil) și care este 100% reciclabilă. Sticluța și pipeta sunt, de asemenea, reciclabile.

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!