Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol
TITOK Multivitamine
Caracteristici produs

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Vegetarian
- Vegan
- Hârtie certificată FSC
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil

Verde: Produsul are proprietatea descrisă
Roșu: Produsul nu are proprietatea descrisă

TITOK Multivitamine
NOU

Cod produs :
5999568601093
223,00 RON

SECRET MULTIVITAMINE (30 porții)

(SECRET MULTIVITAMIN este un membru al familiei de produse SECRET. Pachetul, pe care îl considerăm complet, care conține toate ingredientele SECRET, îl găsiți aici).

Cele mai bune ingrediente, dovedite științific, în cantități și proporții definite cu multă pricepere. Fără substanțe inutile sau dăunătoare.

Produsul pe care îl țineți în mână se străduiește în fiecare detaliu să satisfacă încrederea pe care ne-o exprimăm cu toții atunci când alegem alimente pentru noi sau pentru cei dragi.

Dezvoltarea SECRET Multivitamine este susținută de o utilizare constantă și inteligentă a celor mai recente, dar și durabile cercetări. Armonia compoziției sale a putut fi obținută numai prin faptul că nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește naturalețea; prin menținerea formelor, cantităților și proporțiilor ideale de vitamine, minerale și oligoelemente care sunt specifice alimentelor bogate în nutrienți. Frumusețea este susținută de toate ingredientele din produs, dar conține, de asemenea, nutrienți specifici pentru piele și articulații, acid hialuronic și MSM, precum și niveluri mai ridicate de siliciu pentru a proteja sănătatea unghiilor. Nu am omis nici shilajit-ul, un agent detoxifiant, tonifiant și de întinerire venerat de mii de ani în medicina indiană, tibetană și în multe alte medicini orientale. Și la fel ca în toate domeniile vieții, precum și în alegerile pe care le face o femeie hotărâtă și încrezătoară, și aici era important să ținem cont de tot ceea ce nu are ce căuta în produs.

Sugestii de utilizare: Ingredientele hidrosolubile din SECRET Multivitamine au fost separate de cele liposolubile, iar în fiecare pliculeț care conține doza zilnică veți găsi 1 capsulă sub formă de ulei în plus față de 5 capsule sub formă de pulbere. Capsulele pot fi administrate cu câteva înghițituri de lichide în timpul meselor, de preferință la micul dejun sau la prânz, nu la cină. Toate capsulele pot fi administrate în același timp, dar din cauza conținutului ridicat de vitamine și minerale, este preferabil să se ia două capsule identice, mai mici, de culoare portocalie, la câte o masă, așa că se administrează separat, de exemplu una la micul dejun și una la prânz. În acest fel se poate evita senzația de disconfort digestiv pentru cei care sunt sensibili în acest sens.

Produsul este rezultatul unei colaborări între Pataki Ági și GAL.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Caracteristici produs

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Vegetarian
- Vegan
- Hârtie certificată FSC
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil

Verde: Produsul are proprietatea descrisă
Roșu: Produsul nu are proprietatea descrisă

Categorie principală >Produse
La favorite
Recomand
Comparare
Printează
Întrebare despre produs
Detalii
INFORMAȚII
Recenzii
Ingrediente
Detalii

O scurtă introducere în familia de produse SECRET

(SECRET MULTIVITAMINE ȘI PEPTIDE DIN COLAGEN DE PEȘTE + MSM)

"SECRET" este, practic, o versiune focusată pe frumusețe a GAL Multivitamine. Acest lucru înseamnă că ea conține tot ceea ce conține GAL Multivitamine, dar în plus am îmbogățit-o și cu alte ingrediente care ajută la menținerea sănătății și tinereții pielii, părului și unghiilor. Cele mai multe dintre aceste substanțe active susțin totodată sănătatea articulațiilor și a oaselor, care sunt, de asemenea, foarte utile dacă doriți să îmbătrâniți tânăr. Este important de reținut că GAL Multivitamine conține deja o serie de ingrediente benefice pentru frumusețe, așa că am primit mult feedback că ar fi și o vitamină bună pentru frumusețe. Totuși, versiunea SECRET se concentrează în mod special pe acest aspect, într-un mod direct.

 

Cum a luat naștere și care sunt aceste ingrediente suplimentare care aduc frumusețea în prim plan?

Pataki Ági ne-a contactat pentru a ne întreba dacă am putea dezvolta un produs care să o ajute nu numai să rămână sănătoasă, ci și frumoasă. Nu a fost surprinsă când i-am spus că cele două lucruri sunt strâns legate între ele. I-am oferit multivitaminele noastre ca bază pentru produs, completate cu unul dintre colagenii noștri. Știind că Ági este o perfecționistă, i-am recomandat alte două produse ale noastre, PrimaVie™ Shilajit și Bisglicinatul de magneziu. În plus, am analizat produse de la alți producători și am recomandat adăugarea de acid hialuronic, MSM și extract de coda calului cu conținut ridicat de siliciu sau de muguri de bambus. Evident, există un milion de alte lucruri care au efecte benefice, dar ar fi fizic imposibil să apelăm la toate, iar prețul este, și el, un element important. Totodată, regula conform căreia utilitatea unei investiții în vederea atingerii unui obiectiv scade proporțional pe măsură ce ne apropiem de atingerea acestuia se aplică și în acest caz.

Să încercăm să fim puțin mai preciși cu privire la ceea ce înseamnă acest lucru în acest caz. Este dificil să cuantificăm și să exprimăm în procente efectele diferitelor ingrediente, dar este cel mai simplu și mai ușor de înțeles mod de a ilustra. Dacă ne uităm doar la efectul care poate fi obținut prin administrarea de suplimente alimentare, iar obiectivul este sănătatea, atunci Multivitaminele singure oferă aproximativ 80% din efectul total care poate fi obținut. Dacă ne uităm la efectul asupra conservării frumuseții, acesta este de aproximativ 60%. Dacă adăugăm colagenul, obținem, să zicem, 85% pentru sănătate și 80% pentru frumusețe. Dacă se combină cu shilajit și magneziu, este mai degrabă 90% și, respectiv, 85%. Adăugând MSM, acid hialuronic și o cantitate mai mare de extract de muguri de bambus, pe de altă parte, este de 90% atât pentru sănătate, cât și pentru frumusețe. Pentru a obține 100% din ambele puncte de vedere, ar trebui să folosim zeci de produse în plus față de acestea, pe care sistemele noastre digestive probabil că nu le-ar putea suporta și care ar fi prea scumpe. Prin urmare, este clar că procentul suplimentar de 10% este posibil doar teoretic. Dacă ar fi să exprimăm acest lucru în bani, ar arăta cam așa: obținerea unui impact de 80% costă aproximativ 130 de lei pe lună, în timp ce obținerea unui impact de 90% costă aproximativ 260-390 de lei pe lună. După aceea, ar trebui să plătim 6500 de lei pe lună pentru un impact de 95% și câteva zeci de mii de lei pentru un impact de 99-100%. După toate acestea, am încercat să creăm tot ce putem mai bine, în limite rezonabile.

După cum s-a dovedit, Ági nu a fost lipsită de acțiune și filantropie, pentru că, deși nu a avut dificultăți deosebite în a găsi produsele pe care i le-am recomandat, comandându-le de ici, de colo, a vrut să împărtășească acest "secret" și cu alte persoane care ar dori să "îmbătrânească tinere". Însă există puține persoane care nu sunt descurajate de faptul că trebuie să cumpere totul separat, în timp ce, de multe ori, nu găsesc produsul potrivit, ceea ce poate duce la nerealizarea efectului dorit. Acesta este momentul în care Ági s-a întrebat: ce-ar fi dacă totul ar veni într-un singur produs sau într-un singur pachet? Și ne-am bucurat să constatăm că Ági nu a dorit să simplifice "pachetul" pe care îl propusesem pentru a-l face mai ieftin și mai vandabil, dar și mai puțin eficient. Și așa s-a născut produsul SECRET.

Puteți citi mai multe despre GAL Multivitamine pe care se bazează acest produs aici:

https://www.galvitamin.ro/GAL-Multivitamine-30-doze

Pe scurt, conține vitamine, minerale și oligoelemente într-o formă și proporție care va corecta starea de carență și dezechilibre, dar nu va provoca excese sau dezechilibre dacă acestea nu sunt prezente. Și, bineînțeles, folosim cele mai naturale forme cu valorificare cea mai eficientă și îmbunătățim în mod regulat produsul finit, pe măsură ce știința găsește soluții și mai bune în timp. Cu toate acestea, am omis în mod intenționat unele vitamine și minerale/ oligoelemente de care practic nimeni din lumea occidentală dezvoltată nu este deficitar, dar care sunt ușor de supradozat. Din păcate, acestea sunt ingrediente în majoritatea multivitaminelor.

 

Ce este diferit la SECRET, mai exact, care este plusul în comparație cu GAL Multivitamine?

Naticol™ Peptide din colagen de pește

Este o proteină de colagen puternic predigerată care conține în principal di- și tri-peptide care conțin aminoacidul glicină. Acestea au o dimensiune mai mică de 2000 de daltoni, astfel încât pot fi absorbite din tractul intestinal prin așa-numitele canale peptidice, adică intră în fluxul sanguin într-o formă nemodificată și nu sub formă de aminoacizi simpli. Aceste peptide de colagen, în forma lor neschimbată, sunt apoi transportate direct în fluxul sanguin către diversele noastre țesuturi, unde pot spori sinteza colagenului și pot furniza elementele constitutive pentru aceasta. Prin urmare, peptidele de colagen nu doar că furnizează pur și simplu aminoacizi în proporții ideale pentru sinteza colagenului, ci furnizează direct "elemente finite", stimulând în același timp sinteza colagenului și chiar a elastinei.

Naticol™  Colagenul de pește a fost primul care s-a dovedit a fi suficient pentru a îmbunătăți starea pielii cu doar 2,5 g pe zi (deși 5 g sunt mai bune în acest scop), dar acest lucru a fost demonstrat deja pentru alte peptide din colagen. Se presupune că nu este vorba de faptul că peptidele din colagen de pește sunt mai bune decât cele din colagen de porc sau de vită, ci că hidroliza (predigestia) de către enzimele naturale este cheia efectului îmbunătățit, un proces care este acum obișnuit în alte preparate. Deci, majoritatea produselor peptidice din colagen disponibile astăzi sunt la fel de susceptibile de a avea această bună eficacitate. Motivul pentru care am ales colagenul de pește este că, deși este excelent atât pentru tineri, cât și pentru bărbați, publicul țintă a fost reprezentat de femeile de peste 50 de ani. Iar aceștia au adesea boala Hashimoto sau alte probleme tiroidiene, sau boli autoimune. Alimentele derivate din mamifere (dintre care colagenul nu face excepție) conțin mulți compuși numiți Neu5gc, care pot fi importanți de evitat în astfel de afecțiuni; în unele studii, la acestea s-a observat o cantitate de multe ori mai mare de anticorpi împotriva Neu5gc. Cu alte cuvinte, dacă am fi folosit colagen de carne de vită sau de porc, care se presupune că are același efect, dar este puțin mai ieftin, persoanele care încearcă să evite alimentele care conțin Neu5gc din cauza tiroidei sau a altor probleme ar fi trebuit să renunțe la SECRET.

Doza zilnică a produsului SECRET conține 5g (5000mg) de Naticol™ peptidă din  colagen de pește.

Efectul peptidelor din colagen este susținut de o serie de studii clinice la om. Peptidele din colagen administrate pe cale orală în doze zilnice cuprinse între 2,5 g și 10 g ajută la întârzierea apariției ridurilor și la reducerea profunzimii ridurilor existente. Ele cresc hidratarea, elasticitatea și fermitatea pielii. Acestea ajută la producția de lichid sinovial, precum și la accelerarea creșterii părului și la inhibarea/reversia anumitor tipuri de cădere a părului (se presupune că la pierderea părului la bărbați nu sunt utile, dar într-un studiu s-au dovedit benefice pentru căderea difuză a părului). S-a constatat chiar că sunt eficiente în reducerea pierderii musculare la persoanele în vârstă.

Citiți mai multe despre peptidele din colagen și colagenul de pește aici:

https://www.galvitamin.ro/GAL-Peptide-din-colagen-de-peste

MSM:

MSM este un compus organic natural de sulf care se găsește în cantități mici în legume, fructe și alimente de origine animală. S-a dovedit clinic că are o serie de efecte pozitive, inclusiv că ajută la ameliorarea alergiilor sezoniere și la reducerea problemelor articulare și a febrei musculare după exerciții fizice prin efectele sale antiinflamatorii. Însă nu a fost adăugată în Secret în primul rând din aceste motive, ci pentru că joacă, totodată, un rol important în menținerea sănătății pielii, a părului și a unghiilor: furnizează “cărămida” de sulf pentru elementele structurale ale acestora, în special pentru sinteza cheratinei (și nu a creatinei). [Butawan et al 2017]

Într-un studiu recent publicat în 2020, 20 de participanți au primit 3 g de MSM sau un placebo pe zi, timp de 16 săptămâni, timp în care au fost monitorizate schimbările în textura, elasticitatea și hidratarea pielii feței. MSM-ul a îmbunătățit starea pielii feței, în timp ce placebo nu a făcut acest lucru.  Apoi, 63 de participanți au primit 1g sau 3g de MSM timp de 16 săptămâni, iar rezultatele au fost comparate. Ambele doze au fost eficiente: dozele mai mari au produs rezultate mai bune la unele măsurări, dar s-a constatat că administrarea a doar 1g a fost suficientă pentru a reduce semnele de îmbătrânire a feței. [Muizzuddin et al. 2020]

Doza zilnică a produsului SECRET conține 1 g de MSM (250 mg într-o capsulă și încă 750 mg în pulberea de colagen).

Acid hialuronic:

Acidul hialuronic este produs de corpul nostru pentru a menține umede și hidratate țesuturile care conțin cel mai mult acid hialuronic: țesuturile conjunctive, cartilajele și pielea. Aceasta din urmă conține jumătate din acidul hialuronic din corpul nostru. Odată cu înaintarea în vârstă, conținutul de acid hialuronic al pielii și al altor țesuturi scade din cauza daunelor provocate de mediul înconjurător (de exemplu, UV, fumul etc.). Din fericire, așa cum am aflat mai târziu, acesta se valorifică și dacă este administrată pe cale orală, dar, la fel ca și proteinele de colagen, se găsește doar în alimentele care conțin piele și cartilaje, așa că este bine să îl suplimentăm dacă nu consumăm în mod regulat alimentele respective.

În mai multe studii clinice, s-a constatat că este eficient pentru uzura articulațiilor genunchiului la doze cuprinse între 80-200 mg pe zi. [Tashiro et al 2012; Kalman et al 2008; Oe Mariko et al 2016; Jensen et al 2015]. A fost adăugat în Secret în parte din acest motiv, dar mai ales pentru că o hidratare sporită a pielii are ca rezultat o piele mai frumoasă, cu mai puține riduri și este necesară pentru ca aceasta să funcționeze corect. Studiile clinice de bună calitate (RCT) au arătat că acidul hialuronic administrat în doze de 120-240 mg pe zi crește hidratarea pielii, îmbunătățește calitatea pielii și reduce aspectul ridurilor după numai 6-12 săptămâni. [Kawada et al. 2014; Oe, Mariko et al. 2017].

Doza zilnică a produsului SECRET asigură 300 mg de acid hialuronic.

Siliciu (extract de muguri de bambus):

Efectele siliciului au fost nemeritat de puțin studiate, deși se știe că acesta joacă un rol important în sănătatea articulațiilor, oaselor, inimii și, bineînțeles, a pielii, părului și unghiilor, fiind o componentă structurală importantă a acestora din urmă. [Araújo et al. 2016]

Deocamdată, există în principal studii pe animale (preclinice) privind efectele pozitive ale suplimentării cu siliciu, cum ar fi creșterea sintezei colagenului. S-au efectuat puține studii clinice pe oameni, dar au fost deja realizate unele:

În 2005 și 2007, femeilor participante li s-au administrat 10 mg de siliciu pe zi sub forma așa-numitului acid ortosilicic stabilizat cu colină. [Barel et al. 2016; Barel et al. 2017] În primul caz, 25 de participante au primit siliciu timp de 20 de săptămâni și 25 de participante au primit un placebo, după care au fost analizate schimbările în ceea ce privește calitatea pielii, a părului și a unghiilor. În cazul femeilor care au luat placebo, asprimea/rugozitatea pielii și laxitatea (rezistența la întindere) au crescut, deci, așa cum era de așteptat, calitatea pielii lor s-a deteriorat. Cu toate acestea, într-un studiu efectuat în 2005, pielea participantelor care au luat suplimente de siliciu a avut o asprime redusă și o elasticitate crescută, astfel încât calitatea pielii lor s-a îmbunătățit. Similar cu rezultatele de mai sus, grupul care a luat siliciu a avut o reducere a fragilității unghiilor și a părului, în timp ce în cazul grupului placebo nu s-a întâmplat acest lucru.

Studiul publicat în 2007 a fost organizat într-un mod similar: într-un studiu din 2007, 24 de femei au primit aceeași cantitate de siliciu (10 mg) și 24 de femei au primit un placebo. Numai că, de data aceasta, studiul s-a desfășurat pe o perioadă de 9 luni și au fost examinate doar schimbările în starea părului, și anume rezistența și elasticitatea, fragilitatea și grosimea acestuia. Părul femeilor din grupul placebo a devenit mai ușor de rupt, mai puțin elastic și mai fragil, în timp ce părul femeilor care au primit suplimente de siliciu a prezentat o deteriorare mică sau chiar deloc a acestor parametri, adică o încetinire semnificativă a deteriorării naturale a calității părului. Însă, grosimea părului a crescut semnificativ prin suplimentarea cu siliciu.

În studiile de mai sus, siliciul a fost suplimentat cu o formă de acid ortosilicic stabilizat cu colină, 10 mg în total. Această formă are avantajul față de extractele de siliciu din muguri de bambus sau din coada-calului că se valorifică bine și în cazul unui acid gastric slab. Cele 10 mg de siliciu utilizate în studii ar fi, prin urmare, echivalente cu aproximativ 20-50 mg de siliciu din bambus sau coada-calului. Am preferat să folosim extractul de muguri de bambus din două motive: acidul ortosilicic stabilizat cu colină nu este la fel de util deoarece este mai scump și, fiind un lichid, este dificil de menținut stabil într-o formulă complexă. În plus, dacă nu aveți o problemă cu acidul gastric, acesta este valorificat doar marginal sau deloc mai bine.

Deși GAL Multivitaminele conțin 20 mg de siliciu din extract de muguri de bambus, SECRET conține încă 30 mg, pentru un total de 50 mg.

PrimaVie™  Shilajit:

Shilajit este, în principiu, un extract dintr-un material special de compost. Când Eurasia s-a ciocnit cu India acum milioane de ani și Himalaya s-a înălțat, jungla de acolo a fost transformată în compost timp de milioane de ani. Ulterior, cei care locuiau în apropiere au descoperit că maimuțele care mâncau la soare substanța asemănătoare cu smoala care se scurgea din stâncile de la poalele Himalayei erau deosebit de sănătoase și longevive... sau cel puțin așa spune legenda. A fost folosit de mii de ani în tradițiile medicinale din jurul Himalaya. PrimaVie™ este un shilajit produs printr-un proces tradițional, dezvoltat în mod interesant de cel mai cunoscut cercetător de shilajit din lume, profesorul Shibnath Goshal și echipa sa. Acesta are o cantitate și o calitate constantă de ingrediente active, fără impuritățile tipice shilajitului.

Citiți mai multe despre PrimaVie™  Shilajit:

https://www.galvitamin.ro/GAL-PrimaVie-Shilajit

PrimeVie™ Shilajit  a făcut obiectul mai multor studii clinice. Rezultatele a două dintre aceste studii au dus la includerea în produsul SECRET :

În 2016, au fost prelevate probe de țesut de la participanții la studiu înainte și după 8 săptămâni de administrarea a 2x250mg PrimaVie™  Shilajit. În probele de țesut, s-a observat o supra reglementare a genelor responsabile de producerea așa-numitei matrice extracelulare ca răspuns la suplimentarea cu shilajit. Acest lucru înseamnă că, prima dată, a crescut producția de proteine, inclusiv colagen, elastină și fibrilină. Cunoaștem deja colagenul, ultimele două fiind responsabile de elasticitatea pielii noastre și a altor țesuturi. [Das, Amitava et al 2016]

Iar într-un studiu mai recent din 2019, s-a constatat că 500 mg de PrimaVie™ Shilajit pe zi (administrat timp de 8 săptămâni) a redus nivelurile unui aminoacid din sânge numit hidroxiprolină, care înseamnă degradarea țesutului de colagen și, prin urmare, a ajutat în mare măsură la menținerea țesutului de colagen. [Keller, Joshua et al 2019]

Deși din aceste studii rezultă în mod direct efectele pozitive ale shilajitului asupra pielii și frumuseții, acestea nu au investigat în mod direct efectele sale asupra pielii. Având în vedere acest lucru și ținând cont de faptul că este un ingredient scump, am ajuns la concluzia că ar fi "îndrăzneală", adică nejustificat, să se utilizeze cantitatea folosită în cele două studii clinice descrise în produsul SECRET. În alte studii, 125-250 mg au fost eficiente pe termen lung pentru a atinge obiectivele stabilite în acele studii, astfel încât SECRET conține 125 mg de PrimaVie™ Shilajit, ceea ce cred că este suficient pentru obiectivele noastre pe termen lung. Și dacă doriți să luați cantitatea originală testată în cadrul studiilor clinice, este ușor să faceți acest lucru, deoarece un astfel de produs este disponibil separat. În acest caz, ar trebui să luați încă 3 capsule.

C-complex:

În cele din urmă, să vorbim despre ultimele ingrediente care diferențiază SECRET de GAL Multivitamine. În SECRET veți găsi extract de bioflavonoide din citrice, care conține în principal hesperidină, și extract din semințe de struguri, care conține așa-numitele roantocianide. Am adăugat și 2 mg de piperină din extract de piper negru pentru a crește absorbția și 667 mg de vitamina C în loc de 500 mg, astfel încât, în locul capsulei de 500 mg de vitamina C din GAL Multivitamine, am adăugat capsula GAL C-complex. De ce? Motivul este bine sintetizat într-un articol de analiză de specialitate publicat în 2020, care analizează efectele extractului de semințe de struguri, ale bioflavonoidelor din citrice și ale vitaminei C asupra îmbătrânirii pielii, analizând rezultatele studiilor in vitro, in vivo și umane. [West et al 2020]

Acesta a concluzionat: "Datele au demonstrat în mod clar că vitamina C, extractul din semințe de struguri și bioflavonoidele din citrice au potențialul de a reduce efectele negative ale expunerii la soare prin efectele lor antioxidante, antiinflamatorii și imunomodulatoare.” („The data clearly demonstrate that vitamin C, grape seed extract and citrus bioflavonoids have the potential to reduce the damaging effects of excess sun exposure via antioxidant, anti-inflammatory and immunomodulating mechanisms.”)

Mai simplu spus, aceste ingrediente ne protejează din interior pielea de efectele îmbătrânirii cauzate de expunerea la soare, astfel încât pot acționa ca un fel de protecție solară internă.

SECRET conține 100 mg de bioflavonoide din citrice (standardizat la un conținut de 60% hesperidină), 50 mg de extract de semințe de struguri (și/sau coajă de struguri) cu 667 mg de vitamina C și 2 mg de piperină din piper negru, adică 1 capsulă de GAL C-complex.

Literatură de specialitate utilizată, alte surse:

Butawan M, Benjamin RL, Bloomer RJ. Methylsulfonylmethane: Applications and Safety of a Novel Dietary Supplement. Nutrients. 2017;9(3):290. Published 2017 Mar 16. doi:10.3390/nu9030290

Muizzuddin et al.: Beauty from within: Oral administration of a sulfur-containing supplement methylsulfonylmethane improves signs of skin ageing. International Journal for Vitamin and Nutrition Research (2020), 0, pp. 1-10. doi.org/10.1024/0300-9831/a000643

Tashiro T, Seino S, Sato T, Matsuoka R, Masuda Y, Fukui N. Oral administration of polymer hyaluronic acid alleviates symptoms of knee osteoarthritis: a double-blind, placebo-controlled study over a 12-month period. ScientificWorldJournal. 2012;2012:167928. doi:10.1100/2012/167928

Kalman DS, Heimer M, Valdeon A, Schwartz H, Sheldon E. Effect of a natural extract of chicken combs with a high content of hyaluronic acid (Hyal-Joint) on pain relief and quality of life in subjects with knee osteoarthritis: a pilot randomized double-blind placebo-controlled trial. Nutr J. 2008;7:3. Published 2008 Jan 21. doi:10.1186/1475-2891-7-3

Oe, Mariko et al. “Oral hyaluronan relieves knee pain: a review.” Nutrition journal vol. 15 11. 27 Jan. 2016, doi:10.1186/s12937-016-0128-2

Jensen GS, Attridge VL, Lenninger MR, Benson KF. Oral intake of a liquid high-molecular-weight hyaluronan associated with relief of chronic pain and reduced use of pain medication: results of a randomized, placebo-controlled double-blind pilot study. J Med Food. 2015;18(1):95-101. doi:10.1089/jmf.2013.0174

Kawada, Chinatsu et al. “Ingested hyaluronan moisturizes dry skin.” Nutrition journal vol. 13 70. 11 Jul. 2014, doi:10.1186/1475-2891-13-70

Oe, Mariko et al. “Oral hyaluronan relieves wrinkles: a double-blinded, placebo-controlled study over a 12-week period.” Clinical, cosmetic and investigational dermatology vol. 10 267-273. 18 Jul. 2017, doi:10.2147/CCID.S141845

Araújo LA, Addor F, Campos PM. Use of silicon for skin and hair care: an approach of chemical forms available and efficacy. An Bras Dermatol. 2016;91(3):331-335. doi:10.1590/abd1806-4841.20163986

Barel A, Calomme M, Timchenko A, et al. Effect of oral intake of choline-stabilized orthosilicic acid on skin, nails and hair in women with photodamaged skin [published correction appears in Arch Dermatol Res. 2006 Apr;297(10):481. Dosage error in article text] [published correction appears in Arch Dermatol Res. 2006 Feb;297(8):381. Paepe, K De [corrected to De Paepe, K]]. Arch Dermatol Res. 2005;297(4):147-153. doi:10.1007/s00403-005-0584-6

Wickett RR, Kossmann E, Barel A, et al. Effect of oral intake of choline-stabilized orthosilicic acid on hair tensile strength and morphology in women with fine hair. Arch Dermatol Res. 2007;299(10):499-505. doi:10.1007/s00403-007-0796-z

Das, Amitava et al. “The Human Skeletal Muscle Transcriptome in Response to Oral Shilajit Supplementation.” Journal of medicinal food vol. 19,7 (2016): 701-9. doi:10.1089/jmf.2016.0010

Keller, Joshua L et al. “The effects of Shilajit supplementation on fatigue-induced decreases in muscular strength and serum hydroxyproline levels.” Journal of the International Society of Sports Nutrition vol. 16,1 3. 6 Feb. 2019, doi:10.1186/s12970-019-0270-2

West, B. , Deng, S. and Palu, '. (2020) Vitamin C, Grape Seed Extract and Citrus Bioflavonoids Protect the Skin against Photoaging: A Review. Journal of Biosciences and Medicines, 8, 116-134. doi: 10.4236/jbm.2020.812012.

Mențiune: Potrivit regulamentelor UE valabile și la noi în țară, suplimentele alimentare sunt alimente care au menirea de a completa regimul alimentar tradițional, și care conțin, în formă concentrată, nutrienți sau alte materii cu efecte nutritive sau fiziologice, acestea fiind prezente singure sau în diferite combinații. Potrivit poziției oficiale, aceste produse nu sunt medicamente, nu au efecte de vindecare și nu ajută la vindecarea sau prevenirea unor boli. Declarăm că descrierile privind substanțele active ale produselor noastre au fost redactate exclusiv pe baza celor mai noi cercetări independente și semnificative, în urma studierii aprofundate a contextelor acestora, cu intenția de a prezenta rezultatele cercetărilor tuturor cititorilor interesați. Aceste descrieri nu comportă scopuri promoționale și nu îndeamnă la achiziționarea produselor noastre. În cazul în care clienții noștri ne onorează cu comenzi repetate, acest fapt trebuie să se datoreze exclusiv experienței lor pozitive cu produsele GAL. În asta credem, pentru asta lucrăm!

INFORMAȚII
Pentru ce se poate utiliza?
Frumusetea, Piele, Oase, Digestie, Sistem vascular, Durere, Dinți, Slăbire, Inflamații, Sistem nervos, Protecție imunitară, Articulații, Vedere, Ficat, Detoxifiere, Migrene, Echilibrul hormonilor la femei, Funcționarea glandei tiroide, Cartilaje, Stres, Funcții mentale, Ochi, Sarcină, Nivelul glicemiei, Tensiune arterială
Status
NOU    
Masa
127 g/buc
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Ingrediente

PATAKI ÁGI SECRET MULTIVITAMINE supliment alimentar 127 g


  Care este secretul frumuseții veșnice? Atunci când vârsta noastră este irelevantă, pentru că bucuria noastră de a trăi radiază peste tot. Nu există nimic mai atrăgător decât o femeie încrezătoare, care se respectă, care este capabilă de o dezvoltare continuă, care este deschisă către lume. O astfel de femeie poate fi tânără la orice vârstă, pentru că poate stăpâni timpul.

Produsul pe care îl țineți în mână se străduiește în fiecare detaliu să satisfacă încrederea pe care ne-o exprimăm cu toții atunci când alegem alimente pentru noi sau pentru cei dragi.
  Dezvoltarea SECRET Multivitamine este susținută de o utilizare constantă și inteligentă a celor mai recente, dar și durabile cercetări. Armonia compoziției sale aputut fi obținută numai prin faptul că nu s-a făcut niciun compromis în ceea ce privește naturalețea; prin menținerea formelor, cantităților și proporțiilor ideale devitamine, minerale și oligoelemente care sunt specifice alimentelor bogate în nutrienți. Frumusețea este susținută de toate ingredientele din produs, dar conține,de asemenea, nutrienți specifici pentru piele și articulații, acid hialuronic și MSM, precum și niveluri mai ridicate de siliciu pentru a proteja sănătatea unghiilor. Nu am omis nici shilajit-ul, un agent detoxifiant, tonifiant și de întinerire venerat de mii de ani în medicina indiană, tibetană și în multe alte medicini orientale. Și la fel ca în toate domeniile vieții, precum și în alegerile pe care le face o femeie hotărâtă și încrezătoară, și aici era important să ținem cont de tot ceea ce nu are ce căuta în produs.

Sugestii de utilizare:
Ingredientele hidrosolubile din SECRET Multivitamine au fost separate de cele liposolubile, iar în fiecare pliculeț care conține doza zilnică veți găsi 1 capsulă sub formă de ulei în plus față de 5 capsule sub formă de pulbere. Capsulele pot fi administrate cu câteva înghițituri de lichide în timpul meselor, de preferință la micul dejun sau la prânz, nu la cină. Toate capsulele pot fi administrate în același timp, dar din cauza conținutului ridicat de vitamine și minerale, este preferabil să se ia două capsule identice, mai mici, de culoare portocalie, la câte o masă, așa că se administrează separat, de exemplu una la micul dejun și una la prânz. În acest fel se poate evita senzația de disconfort digestiv pentru cei care sunt sensibili în acest sens.

Nu depășiți cantitatea de consum recomandată! Nerecomandat persoanelor care iau anticoagulante de tip Cumarină! Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată,variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!


GAL It's Our Life


Armonia perfectă între dedicație și profesionalism: aceasta este GAL. Cei mai buni parteneri ai mei în crearea acestui produs.

Ingrediente: SECRET Multivitamine capsule gelatinoase moi cu esență lipofilă (30 buc.): ulei de măsline extravirgin, d-alfa-tocoferol și amestec de tocoferoli, extract de fructe de palmier roșu certificat MSPO, palmitat de retinil, extract de salvie, filochinonă, ulei de măsline cu 2% menaquinona-7, colecalciferol; învelișul capsulei (gelatină, agent de umectare: glicerol, apă, caramel, îndulcitor: glicozide steviolice din extract de frunze de steviol, vanilină cristalină)./ SECRET Multivitamine capsule gelatinoase moi cu esență lipofilă (60 buc.): d-pantotenat de calciu, fibră de acacia ***, bisglicinat de zinc, drojdie de crom (inactivă), mononitrat de tiamină, drojdie de seleniu (inactivă), extract organic de muguri de bambus, alge brune organice, borat de sodiu, piridoxal 5-fosfat, riboflavină, clorhidrat de piridoxină, clorhidrat de tiamină, extract de plante organice (matrice de extracte de amla și fructe de guava, busuioc sfânt și frunze de curry și coajă de lămâie), bisglicinat de cupru, extract de semințe de muștar organic, extract de piper negru, gluconat de cupru, biotină, sare de calciu de metil L-folat, metil cobalamină, molibdenat de sodiu, iodură de potasiu, iodat de potasiu; învelișul capsulei (gelatină)./ SECRET C-complex capsule gelatinoase tari (30 buc.): Acid
L-ascorbic (vitamina C), complex de bioflavonoide din citrice, extract de semințe de struguri roșii, extract de piper negru; învelișul capsulei (gelatină)./ SECRET Bisglicinat de magneziu capsule gelatinoase tari (30 buc.): bisglicinat de magneziu („fully reacted”); învelișul capsulei (gelatină)./SECRET Frumusețe capsule gelatinoase tari (30 buc.): hialuronat de sodiu, metilsulfonilmetan (MSM), shilajit, extract organic de muguri de bambus; învelișul capsulei (gelatină).

*** Cantitatea poate varia de la un lot la altul.

Produsul este rezultatul unei colaborări între Pataki Ági și GAL.


Conținutul dozei zilnice:


Vitamina A (din carotinoide și palmitat de retinol obținut din fructe de palmier roșu cu clasificare MSPO, provenite din ferme sustenabile) 5000 UI/1500 mcg RE *DZR 188%


Vitamina B1 (din monohidrat de tiamină, clorhidrat de tiamină și extracte organice din planten**) 50 mg *DZR 4545%


Vitamina B2 (riboflavină, parțial din extracte de plante bio**) 20 mg *DZR 1429%


Vitamina B5 (din d-pantotenat de calciu și extracte de plante bio**) 100 mg* DZR 1667%


Vitamina B6 (din clorhidrat de piridoxină, din piridoxal-5-fosfatază și extracte de plante bio**) 25 mg *DZR 1786%


Vitamina B7 (d-biotină parțial din extracte de plante bio**) 1000 mg *DZR 2000%


Vitamina B9 (Magnafolate® C-metil L-folat din sare de calciu + urme de folat din extracte organice de plante bio **) 300 mcg *DZR 150%


Vitamina B12 (metilcobalamină) 100 mcg *NRV 4000%


BioPerine® (extract de piper negru standardizat la 95% piperină) 2+2,5 mg


Bor (Borax: borat de sodiu) 3 mg -


Vitamina C (din acid ascorbic L) 667 mg *DZR 834%


Zinc (în formă organică: din zinc-bisglicinat și extracte de plante bio**) 15 mg *DZR 150%


Citrus Bioflavonoid Complex (60% de hesperidină)


Vitamina D3 (colecalciferol – obținut din lanolină) 4000 UI *DZR 2000%


Vitamina E (din tocoferoli și tocotrienoli obținuți din fructe de palmier roșu cu clasificare MSPO și din uleiuri vegetale, provenite din ferme care sunt
„prietenoase cu orangutanii". Min. 30% dintre tocoferoli sunt gamma-tocoferoli.) 100 UI/67 mg alfa-TE *DZR 558%


Extras supercritic de frunze de salvie grecească (Salvia triloba) [10-15:1] 2 mg -


Acid hialuronic 300 mg -


Iod (dintr-un amestec unic de iodură de potasiu, iodat și alge brune bio, din care iodul este eliberat sub formă de iodură și iod elementar) 225 mcg *DZR 150%


Complex de vitamina K (Vitamina K1 și K2 în așa-numitele forme trans, care se regăsesc în natură.) 1000 mcg *DZR 1333%


Vitamina K1 (filochinonă – trans-isomerase natural) 990 mcg -


Vitamina K2 (vitaMK7® menachinonă-7 – forma naturală, așa-numită trans, din fermentația vegetală și fără soia a B. subtilis natto tradițională din
Japonia, fără chimicale, obținută prin așa-numită extracție supercritică cu ulei de măsline.) 10 mcg -


Crom (Lalmin® din drojdie de crom inactivată și extracte organice de plante**) 100 mcg *DZR 250%


Bisglicinat de Magneziu (din L-lactat de magneziu și extracte de plante bio**) 810 mg - din care magneziu elementar 100 mg *DZR 27%


Metilsulfonilmetan (MSM) 250 mg -


Molibden (sare de molibdat: molibdenat de sodiu) 100 mcg *DZR 200%


Extract de shilajit PrimaVie 125 mg -

Acizi fulvici și acizi umici min. 62,5 mg -
Dibenzo-alfa-piron cromoproteine min. 12,5 mg -
Dibenzo-alfa-pirone min. 375 mcg -


Cupru (în formă organică: din bisglicinat de cupru, din gluconat de cupru și extracte de plante bio**) 1,25 mg *DZR 125%


Seleniu (selenometionină, metil-L-selenocisteină și metil-L-selenoglutationă din Lalmin® drojdie inactivată cu seleniu și din extract cu apă din semințe de muștar bio) 120 mcg *DZR 218%


Siliciu (dintr-un extract cu apă din muguri organici de bambus) 50+25 mg -


Extract de semințe de struguri roșii (Vitis vinifera) [95% complex de proantocianidine oligomerice (OPC)].*Doza zilnică recomandată pentru adulți. **Matrice format din fructe de coacăz indian (amla) și guava provenite din ferme organice din India, frunze de busuioc sfânt și curry și extract cu apă din coajă de lămâie.

 

Capsule gelatinoase tari mici, culoare: galben intens / Capsule gelatinoase tari, culoare: alb / Capsule gelatinoase moi, ovale, culoare: închisă
Capsule gelatinoase tari, culoare: gri deschis / Capsule gelatinoase tari, culoare: gri închis

 

Producător: GAL SynergyTech Zrt., Țara de origine: Ungaria.
Unic importator: TRANSYLVANIAN MIRACLE SRL, Comuna Porumbeni, Sat Porumbenii Mici, nr. 74, județ Harghita, Contact: info@galvitamin.ro
A se consuma de preferință înainte de: vezi pe ambalaj