Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Flora fibre


GAL Flora fibre

Flora fibre (180 g, 60 doze)

Așa-numitele galactooligozaharide (GOS) sunt niște fibre solubile în apă. Există 2 tipuri principale. Alfa-GOS-urile se regăsesc în anumite alimente din plante și nu sunt prea selective, spre deosebire de beta-GOS-uri. Alfa-GOS-urile au structuri diferite și un amestec cu anumite proporții se regăsește în laptele matern. Multe materii prime beta-GOS sunt realizate cu ajutorul unei enzime produse de un mucegai, sau cu ajutorul unei bacterii care nu se regăsește în laptele matern. Aceasta nu este o problemă, dar în acest fel este produs un amestec de GOS care are un raport structural diferit de cel din laptele matern.

De aceea, noi folosim Bimuno în produsul nostru, care este realizat exact așa cum se întâmplă în cazul laptelui matern, unde se formează din lactoză, prin intermediul enzimelor Bifidobacterium bifidum din glandele mamare. Astfel, ia naștere un amestec GOS cu același raport structural ca cel al laptelui matern. Pentru o manipulare și o dozare mai ușoară, am adăugat în produs fibră de bambus care abia dacă fermentează și este hipoalergenică.

Dozare: Recomandăm să consumați 3 grame (~10 ml) pe zi, amestecat în lichide, doza putând fi crescută până la 6 grame. Cel mai bine este să luați produsul dimineața, pe stomacul gol, dar este în regulă și administrarea în mai multe părți, pe parcursul zilei. Dacă nu ați mai consumat produsul, începeți cu 1 gram, apoi creșteți doza cu câte o jumătate de gram la fiecare două zile, până ajungeți la 3 grame pe zi.

În atenția persoanelor cu intoleranță la lapte și lactoză: Doza zilnică a produsului conține o cantitate de lactoză echivalentă cu cea care se regăsește într-o linguriță de lapte, iar proteină de lapte într-o cantitate mai mică decât cea dintr-o picătură de lapte.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!