Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Taurină praf Refill


GAL Taurină praf Refill

GAL Taurină, 3 g x 166 doze (1 g x 500 doze)

Potrivit unui studiu recent, la baza longevității și al tonusului bun al japonezilor se află și aportul mai mare de taurină care provine din dieta lor. În plus, cercetările mai arată și alte efecte benefice ale taurinei. Este un praf fără gust, care poate fi adăugat în orice băutură.

Este un supliment alimentar destinat în special sportivilor și celor care efectuează muncă fizică grea. Fără excipienți.

Cele mai bogate surse naturale de taurină sunt midiile, crustaceele și alte fructe de mare, precum și inima. Numeroase studii au demonstrat că aportul mare de taurină, adică un nivel mai crescut al taurinei în organism crește, printre altele, calitatea vieții și capacitatea sportivă. Mai mult decât atât, potrivit unui studiu din 2009, la baza longevității și al tonusului bun al japonezilor se află și aportul mai mare de taurină care provine din dieta lor (Yamori și colegii, 2009)

Dozare: 1 linguriță (3 g) pe zi, în lichide. Cel mai bine, în timpul meselor. Se poate împărți pe mai multe porții (de exemplu, o jumătate de linguriță dimineața și una seara).

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!