Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Magne-C


GAL Magne-C

Acest produs poate prezenta mici modificări ale culorii, respectiv ușoare fluctuații ale gustului și solubilității – lucruri care nu afectează calitatea și absorbția fiziologică. Peste sigur că fiecare lot este reprezentat de ascorbat de magneziu complet, fully reacted, iar în urma reacției dintre magneziu și acidul ascorbic, uneori rămâne în urmă o cantitate mică din cea din urmă, ceea ce provoacă diferite nuanțe ale produsului.

Magne C praf (ascorbat de magneziu, 200 g, 100 doze)

Unele forme de magneziu sunt bine absorbite, în timp ce altele abia dacă sunt absorbite. Citratul de magneziu este absorbit bine, însă multora le provoacă diaree. Citratul de magneziu este sarea de magneziu format cu acid citric, în timp ce ascorbatul de magneziu este sarea sa formată cu vitamina C, în forma sa naturală (L-). Nu provoacă diaree și este și o sursă de vitamina C, pe lângă magneziu. Este mai puțin acid/acru decât vitamina C tradițională, așadar este ideală și pentru copiii și adulții care au dificultăți la înghițirea capsulelor, deoarece nu trebuie să vă faceți griji cu privire la smalțul dinților atunci când este consumat dizolvat în lichid. Este o sursă bună de vitamina C și pentru cei care suferă de reflux/arsuri la stomac atunci când iau doze mai mari de vitamina C convențională. Pentru toate aceste motive, ascorbatul de magneziu reprezintă o sursă ideală de magneziu și vitamina C, pentru toată lumea!

Dozare: Vă recomandăm să consumați 1 linguriță de Magne-C pe zi, dizolvată în lichid. Copiilor li se va administra în funcție de greutatea corporală, avându-se în vedere că greutatea medie a unui adult este de 60 de kg.


Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!