Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Peptide din colagen de pește


GAL Peptide din colagen de pește

Colagen din pește de calitate superioară, cu o dimensiune a peptidelor de sub 2000 de Daltoni, fără Neu5Gc, cu o absorbție de aproape 100%.

GAL Peptide din colagen de pește 150g

Pentru realizarea acestui produs am ales colagenul de pește francez Naticol®, în plus, am ales varianta sa cea mai pre-digerată, unde dimensiunea medie a peptidelor este, deja, de sub 2000 de Daltoni, ceea ce face ca absorbția să fie rapidă și totală. O altă diferență semnificativă este aceea că acest colagen nu conține Neu5Gc, așadar este recomandat și celor care urmează o dietă strictă pentru boli autoimune și evită, din cauza conținutului lor de Neu5Gc, alimentele care provin de la mamifere (de cele mai multe ori, colagenii sunt preparați din piele de porc sau vacă). În comparație cu colagenii porcini și bovini, acesta conține mai multă glicină.

Recomandare consum: Naticol® a făcut obiectul mai multor studii clinice umane franceze și japoneze. În baza acestora, poate fi suficient chiar și consumul a 2,5-5 g pe zi, însă cel mai bine este să consumați 5-10 g pe zi – aceasta este și recomandarea noastră. Desigur că se poate consuma și o cantitate mai mare de atât, însă asta va aduce puține beneficii suplimentare. Produsul poate fi adăugat în orice fel de lichide, gustul său fiind unul neutru. Este excelent și într-un smoothie consumat la micul dejun.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!