Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Ulei MCT Premium


GAL Ulei MCT Premium

GAL Ulei MCT Premium – cu extract de ghee și tocoferoli naturali

Pentru digerarea acizilor grași cu lanț mediu nu este nevoie de acid biliar, astfel că acestea conferă energie mai repede, chiar și creierului, prin așa-numiții corpuri cetonice. Sunt cunoscute 3 tipuri de astfel de acizi grași, dintre care acidul caprilic și cel capric asigură cele mai multe corpuri cetonice, în timp ce acidul lauric asigură ceva mai puțin. De aceea, produsul nostru conține doar acid caprilic și acid capric. Grăsimea de nucă de cocos conține mai ales acid lauric, iar gheea conține mai mult acid caprilic și capric.

Pe lângă uleiul MCT extras din ulei de palmier certificat RSPO (obținut dintr-o sursă sustenabilă, „prietenoasă cu orangutanii”), produsul nostru conține și extract de ghee, pentru obținerea unui gust mai bun și pentru mai multă eficacitate. Poate fi folosit și de către cei cu intoleranță la lactoză (nu conține proteine din lapte sau lactoză).

Recomandare de consum: Se consumă ca atare, poate fi adăugat în salate, în lapte cu cacao, în cafeaua de dimineață. Se poate folosi și la mâncăruri, dar nu prăjiți cu acest ulei! Se vor consuma 10 ml o dată, iar la început – până se obișnuiește organismul – chiar mai puțin, în caz contrar poate provoca diaree.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!