Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Glicină 250g


GAL Glicină 250g

Un nivel optim al glicemiei, o piele tânără, un somn odihnitor; glicina îndulcește în mod natural și sănătos

GAL Glicină 250g

Glicina este un aminoacid natural, care se regăsește în cantități mari în colagen. Întrucât are un gust dulce, neînsoțit de vreun gust amar, este potrivită pentru a fi utilizată la îndulcirea alimentelor și băuturilor. Este termorezistentă, astfel că poate fi adăugată și prăjiturilor sau băuturilor calde. Puterea sa de îndulcire este una asemănătoare celei a zahărului cristal.

În proteinele de tip colagen, glicina este aminoacidul care se regăsește în cea mai mare cantitate. În alte surse de proteine poate fi regăsit doar în cantități mici. În zilele noastre, consumăm mult mai puține proteine de tip colagen, decât au făcut-o strămoșii noștri, întrucât supa de oase, răciturile, ciorba de burtă și alte mâncăruri asemănătoare nu prea mai sunt la modă. Astfel, proporția de aminoacizi din aportul nostru de proteine s-a modificat semnificativ. (De exemplu, cea a glicinei a scăzut în comparație cu celelalte.) În timpul evoluției, acest lucru nu a fost caracteristic, astfel că s-a pus întrebarea dacă acest lucru ar putea avea consecințe nefaste. Efectele benefice ale aportului de glicină confirmă acest lucru.

Dozare: Înainte de culcare, dizolvați 1 linguriță de glicină în 1-2 dl de lichid călduț (apă călduță, de exemplu) și sorbiți încet. Conținutul linguriței poate fi luat și în mod direct, în cavitatea bucală. Consumul unei cantități mici este recomandat și după mese (1 linguriță sau 1/2 linguriță), dacă acestea nu au inclus și proteine de tip colagen. Astfel, glicina consumată după mese ajută la echilibrarea proporției de aminoacizi obținuți din alimentație. Poate fi adăugat și în cafea sau alte lichide, poate fi adăugat și prăjiturilor. Are un gust plăcut, dulce, nefiind însoțit de un gust amar (dacă vom lua în gură chiar praful, gustul ni s-ar putea părea chiar excesiv de dulce.)

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!