Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol

GAL Peptide din colagen de porcine


GAL Peptide din colagen de porcine

GAL Peptide din colagen de porcine - 300g

Să vedem pentru ce anume este benefic aportul de colagen! În primul rând, este important de clarificat că gelatina comestibilă obișnuită (cum ar fi și răciturile, de exemplu) este alcătuită din proteine gigantice, care abia dacă sunt digerabile. În cadrul cercetărilor a fost utilizată exclusiv gelatină/colagen pre-digerat (hidrolizat) (mai ales sub formă de praf care poate fi adăugat în băuturi). Acestea conțin peptide de colagen, și nu proteine întregi. Despre gelatina obișnuită nu se știe dacă este utilă sau nu. Așadar, la ce sunt bune peptidele de colagen.

În produsul nostru, colagenul este prezent deja sub formă de peptide, adică este pre-digerat și hidrolizat. Astfel, absorbția sa este deja bună și nu este îngreunată nici digestia. Aceste peptide de colagen (colagen bovin hidrolizat) care nu prea mai au nevoie să fie digerate ajută la menținerea elasticității tinerești a pielii și a funcționării și flexibilității corecte a articulațiilor.

Efectul asupra pielii și articulațiilor a fost demonstrat numai în raport cu consumul de peptide de colagen, nu și în cazul colagenului nedigerat (consumat prin alimente). (Cu toate acestea, este important să rețineți și că, potrivit unora dintre experți, colagenul nedigerat provenit din alimente are un efect bun asupra mucoasei gastrice și intestinale.

Dozare: Recomandăm administrarea a 10g (1 lingură cu vârf), o dată sau de 2 ori pe zi. Nu are gust, însă din cauză că are un miros ușor este mai bine să îl adăugați în suc de portocale, lapte cu cacao sau într-o băutură cu gust de vanilie – acestea vor acoperi perfect mirosul.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Scrieți o opinie despre produs
Nume
Mesaj
Calificativ
Recenzii produs
Scrie prima recenzie pentru acest produs!