Meniu
Contul meu
 
  • RomânăMagyar
  • Crează cont
  • Comenzile mele
Coș
Costul de livrare 
Coșul este gol
GAL Ulei MCT Premium
GAL Ulei MCT Premium
GAL Ulei MCT Premium
GAL Ulei MCT Premium
Caracteristici produs

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Vegetarian
- Vegan
- Certificat RSPO
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil

Verde: Produsul are proprietatea descrisă
Roșu: Produsul nu are proprietatea descrisă

GAL Ulei MCT Premium

Stoc limitat!
Stoc epuizat
0 buc
Cod produs :
5999885398980
106,00 RON

GAL Ulei MCT Premium – cu extract de ghee și tocoferoli naturali

Pentru digerarea acizilor grași cu lanț mediu nu este nevoie de acid biliar, astfel că acestea conferă energie mai repede, chiar și creierului, prin așa-numiții corpuri cetonice. Sunt cunoscute 3 tipuri de astfel de acizi grași, dintre care acidul caprilic și cel capric asigură cele mai multe corpuri cetonice, în timp ce acidul lauric asigură ceva mai puțin. De aceea, produsul nostru conține doar acid caprilic și acid capric. Grăsimea de nucă de cocos conține mai ales acid lauric, iar gheea conține mai mult acid caprilic și capric.

Pe lângă uleiul MCT extras din ulei de palmier certificat RSPO (obținut dintr-o sursă sustenabilă, „prietenoasă cu orangutanii”), produsul nostru conține și extract de ghee, pentru obținerea unui gust mai bun și pentru mai multă eficacitate. Poate fi folosit și de către cei cu intoleranță la lactoză (nu conține proteine din lapte sau lactoză).

Recomandare de consum: Se consumă ca atare, poate fi adăugat în salate, în lapte cu cacao, în cafeaua de dimineață. Se poate folosi și la mâncăruri, dar nu prăjiți cu acest ulei! Se vor consuma 10 ml o dată, iar la început – până se obișnuiește organismul – chiar mai puțin, în caz contrar poate provoca diaree.

 

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Caracteristici produs

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Vegetarian
- Vegan
- Certificat RSPO
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil

Verde: Produsul are proprietatea descrisă
Roșu: Produsul nu are proprietatea descrisă

Categorie principală >Produse
Stoc epuizat
La favorite
Recomand
Comparare
Printează
Întrebare despre produs
Detalii
INFORMAȚII
Recenzii
Ingrediente
Detalii

Uleiul MCT este un ulei care este alcătuit exclusiv din așa-numiții acizi grași cu lanț mediu (MCT = Medium Chained Triglycerides). Uleiurile și grăsimile (uleiuri vegetale și grăsimi de proveniență animală) obișnuite sunt alcătuite din așa-numiți acizi grași cu lanț lung. Excepție fac uleiul de cocos și grăsimea din sâmburele de palmier, respectiv grăsimea din lapte (unt/ghee) în care alături de acizii grași cu lanț lung există un anumit număr de acizi cu lanț scurt.

Există 3(+)1 feluri de acizi grași cu lanț mediu:

  • acid caproic (C6)
  • acid caprilic (C8)
  • acid capric (C10)
  • acid lauric (C12) - acesta este „intrusul”.

 

Dintre toate, acidul lauric are legătură doar din punct de vedere chimic, fiziologic el se comportă mai mult ca acizii grași cu lanț lung.

Acizii grași cu lanț scurt și mediu, precum cele din uleiul MCT, se digeră/se absorb cu o viteză asemănătoare ca și glucoza, și nu necesită nicio enzimă lipază digestivă pentru grăsimi, nici bilă. În schimb, grăsimile/uleiurile obișnuite au o biodisponibilitate lentă și necesită sprijinul bilei și a cantității suficiente de enzimă lipază. O altă diferență esențială între uleiul MCT și uleiurile/grăsimile obișnuite este faptul că în ficat, acizii grași din MCT se transformă într-o variantă de acid butiric și alte corpuri cetonice, care reprezintă „combustibili”  mai buni pentru creier, decât glucoza obișnuită.

Uleiul de cocos și uleiul de palmier conțin în principal acid lauric, în schimb au foarte puțini acizi grași cu lanț mediu, care conferă nutrienții folositori creierului, și nici untul nu prea are. Uleiul MCT conține de 10-20 de ori mai mult din acestea.

Cea mai mare parte a uleiului MCT de la GAL (55%) o reprezintă acidul caprilic, care este cel mai eficient producător de „combustibil” pentru creier, dintre toate celelalte.

În afară de asta, toți acizii grași cu lanț mediu au și efect antibacterial, antifungic și antiviral. Au și efect de scădere a poftei de mâncare și de stimulare a metabolismului. L-am creat în primul rând pentru cei care urmează dieta ketogenă și intermittent fasting, adică posturi intermitente, dar este un supliment folositor pentru oricine.

Uleiul MCT GAL conține acizi grași cu lanț mediu, cu certificare RSPO, obținuți din ulei de palmier și extract de ghee provenite din ferme sustenabile. Certificatul RSPO este important în cazul fiecărui produs din ulei de palmier și MCT, deoarece produsele care nu au acest certificat sunt obținute prin uciderea orangutanilor și a distrugerii habitatelor lor.

Produsul nostru este îmbogățit cu complex de vitamine E naturale (tocoferoli mixați), în vederea unei stabilități mai ridicate.

Recomandare de utilizare: La început, până ne obișnuim, poate provoca cu ușurință diaree, astfel că se recomandă ca la început să se consume doar câte 1 linguriță. Mai târziu se pot lua și câte 10-20 ml. Are un gust plăcut, untos, este excepțional pentru orice mâncare sau salată, dar se poate pune și în cafea, în cacao sau se poate consuma ca atare. Nu se folosește la prăjit, nu se recomandă utilizarea la temperaturi de peste 120 °C.

Mențiune: Potrivit regulamentelor UE valabile și la noi în țară, suplimentele alimentare sunt alimente care au menirea de a completa regimul alimentar tradițional, și care conțin, în formă concentrată, nutrienți sau alte materii cu efecte nutritive sau fiziologice, acestea fiind prezente singure sau în diferite combinații. Potrivit poziției oficiale, aceste produse nu sunt medicamente, nu au efecte de vindecare și nu ajută la vindecarea sau prevenirea unor boli. Declarăm că descrierile privind substanțele active ale produselor noastre au fost redactate exclusiv pe baza celor mai noi cercetări independente și semnificative, în urma studierii aprofundate a contextelor acestora, cu intenția de a prezenta rezultatele cercetărilor tuturor cititorilor interesați. Aceste descrieri nu comportă scopuri promoționale și nu îndeamnă la achiziționarea produselor noastre. În cazul în care clienții noștri ne onorează cu comenzi repetate, acest fapt trebuie să se datoreze exclusiv experienței lor pozitive cu produsele GAL. În asta credem, pentru asta lucrăm!

INFORMAȚII
Pentru ce se poate utiliza?
Piele, Oase, Digestie, Sistem vascular, Durere, Dinți, Slăbire, Inflamații, Sistem nervos, Protecție imunitară, Articulații, Vedere, Ficat, Detoxifiere, Migrene, Echilibrul hormonilor la femei, Funcționarea glandei tiroide, Cartilaje, Stres, Funcții mentale, Ochi, Sarcină, Nivelul glicemiei, Tensiune arterială
Stoc
0 buc
Recenzii
Scrie prima recenzie pentru acest produs!
Ingrediente